Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer op zolder: strak en verfijnd

Witte gietvloer in slaapkamer met hout

De zolder; de één gebruikt hem levenslang als opslagplaats en de ander bouwt hem om tot werkplek, home gym of zelf extra slaapkamers. Hoe dan ook, een sterke fundering en goede vloer zijn een must voor iedere zolder. En laat een gietvloer nou juist lekker onderhoudsarm, krasbestendig en slijtvast zijn. Benieuwd naar verdere voordelen van een gietvloer op zolder? Lees snel verder!

Eigenschappen van een gietvloer

Een gietvloer is dus onderhoudsarm en blijft jarenlang mooi. Dit maakt hem ook een duurzame keuze. Gebruikt u de zolder om te sporten? Laat uw nieuwe gietvloer voorzien van extra antislip voor de beste grip tijdens oefeningen. Een gietvloer is zeer zwaar belastbaar, dus ook voor opslagruimte op de zolder is dit een hele goede vloerkeuze.

Gietvloer op zolder: slaapkamer

Recht onder het dak van uw woning slapen? Schuine wanden zorgen voor een knus gevoel, perfect voor een slaapkamer. Uiteraard wilt u graag in een schone, gezonde omgeving slapen. Zolders staan ten onrechte bekend als stoffige ruimtes. U voorkomt eenvoudig dat uw zolder een stofnest wordt, alleen al door voor de juiste vloer te kiezen. Met een gietvloer op zolder houdt u uw slaapzolder gemakkelijk stofvrij.

Gietvloer op zolder: werkkamer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat een goede kantoorruimte aan huis geen overbodige luxe is. Thuiswerken is momenteel de norm en uit onderzoek blijkt dat 25% van alle thuiswerkers in de toekomst grotendeels of volledig thuis willen blijven werken. De zolder is een ideale plek om tot werkkamer om te bouwen. Een gietvloer op zolder draagt bij aan een strakke en opgeruimde uitstraling. Dat is niet alleen prettig voor uw eigen concentratie, maar straalt ook professionaliteit uit naar klanten. Hoe mooi zou het zijn als u uw woning tot in de nok kunt benutten?

Gietvloer op zolder: opslagruimte

Gebruikt u uw zolder als opslagruimte? In de werkelijkheid komt het dan toch vaak neer op een rommelzolder, ook al dromen we allemaal van die strakke, opgeruimde ruimte onder het dak. Een gietvloer op zolder is een grote stap in de richting van een georganiseerde zolderruimte om twee redenen. Allereerst oogt dit volledig egale type vloer enorm opgeruimd. Daarnaast zijn gietvloeren enorm gemakkelijk in onderhoud en en heeft u dus weinig omkijken naar de vloer zodra hij er ligt.

Ondervloer geschikt voor gietvloer op zolder?

Veel mensen vragen zich af of de ondervloer op zolder wel geschikt is voor een gietvloer. Het antwoord luidt: absoluut. Zolang de ondervloer vlak is en geen beschadigingen bevat, kunnen we de gietvloer op zolder direct plaatsen. Zijn er wel beschadigingen zichtbaar, dan repareren we die voor het aanbrengen van de gietvloer, om het mooiste eindresultaat te realiseren. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? We leggen op deze pagina stap voor stap uit hoe een gietvloer aangebracht wordt. Twijfelt u toch nog of u een gietvloer op zolder kan laten leggen? Onze experts geven graag advies over uw specifieke situatie.

Meer weten over een gietvloer op zolder?

Wilt u meer informatie over een gietvloer op zolder of bent u benieuwd naar ons aanbod? We nodigen u graag uit in onze showroom. Hier kunt u alle mogelijke gietvloeren bekijken en belopen. Maak hiervoor wel een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze gietvloerspecialisten.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan