Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer op zolder: strak en verfijnd

De zolder; de één gebruikt hem levenslang als opslagplaats en de ander bouwt hem om tot werkplek, home gym of zelf extra slaapkamers. Hoe dan ook, een sterke fundering en goede vloer zijn een must voor iedere zolder. En laat een gietvloer nou juist lekker onderhoudsarm, krasbestendig en slijtvast zijn. Benieuwd naar verdere voordelen van een gietvloer op zolder? Lees snel verder!

Eigenschappen van een gietvloer

Een gietvloer is dus onderhoudsarm en blijft jarenlang mooi. Dit maakt hem ook een duurzame keuze. Gebruikt u de zolder om te sporten? Laat uw nieuwe gietvloer voorzien van extra antislip voor de beste grip tijdens oefeningen. Een gietvloer is zeer zwaar belastbaar, dus ook voor opslagruimte op de zolder is dit een hele goede vloerkeuze.

Ook voor de zolder

Veel mensen vragen zich af of de ondervloer op zolder wel geschikt is voor een gietvloer. Het antwoord luidt: ja! Zolang de ondervloer recht is en geen beschadigingen bevat, kunnen we de gietvloer zo plaatsen. Zijn er wel beschadigingen zichtbaar, dan repareren we die eerst om het mooiste eindresultaat te realiseren.

Meer weten of vrijblijvende offerte?

Wilt u meer informatie over een gietvloer op zolder of bent u benieuwd naar ons aanbod? We nodigen u graag uit in onze showroom. Hier kunt u alle mogelijke gietvloeren bekijken en belopen. Maak hiervoor wel een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze gietvloerspecialisten.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan