Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gouda

In deze grote nieuwbouwwoning in Gouda hebben we op 151 vierkante meter een betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Pyriet’. De woning heeft drie woonlagen. Met op de eerste verdieping de slaapkamer van de ouders en op zolder twee ruime slaapkamers voor de kinderen. Doordat de gietvloer in de gehele woning ligt, is er een mooie eenheid in het interieur.

De perfecte vloer voor een gezin

Een gietvloer is een perfecte vloer voor een gezin. De vloer is volledig naadloos en daardoor erg hygiënisch. Schoonmaken hoeft niet veel tijd te kosten, want vuil blijft niet achter in kieren of gaten. Dat is een voordeel, zeker voor gezinnen met jonge kinderen waar de vloer nogal snel vies kan worden. Maar een gietvloer is ook comfortabel en daardoor beter geschikt voor gezinnen dan een harde vloer als bijvoorbeeld een stenen vloer. Wanneer een van de kids valt doet het nu veel minder pijn. Ook is een gietvloer een sterke vloer waar u jaren van kan genieten. Het is daarom een slimme investering voor gezinnen die een langere tijd in de woning willen blijven wonen.

We vinden de gietvloer erg mooi! We zijn over alles tevreden, zowel over de service als het eindresultaat. De vloer is erg makkelijk schoon te houden en heeft weinig onderhoud nodig.

Een modern en licht interieur

De woning is modern ingericht met vooral lichte kleuren. De meeste muren en de keuken zijn volledig wit. In de keuken staat een mooi kookeiland met prachtige leren krukken die qua stijl overeenkomen met de eetkamerstoelen. Een grijze gietvloer past bij veel verschillende stijlen en kleuren. Ook in de kinderkamer met een roze muur staat de vloer goed. De gietvloer heeft een betonlook, er zijn lichte kleurverschillen in de vloer te zien wat de vloer qua uitstraling iets speelser en warmer maakt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”126″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.