Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer is een perfecte vloer voor in een nieuwbouwwoning in Aangenaam Legmeer

Aangenaam Legmeer is een nieuwbouwwijk in Legmeer-West, bij Uithoorn. Het is een wijk waarin je je vanaf dag één thuis voelt. Er worden hier in totaal 380 woningen gebouwd. De bouw van de eerste woningen is al gestart en de allerlaatste woningen zijn nog te koop. Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning in Aangenaam Legmeer? Dan willen wij u een gietvloer aanraden.

Een sfeervolle woonwijk

Aangenaam Legmeer is een sfeervolle woonwijk. De woningen die in fase 3 worden opgeleverd zijn geïnspireerd op een oud-Hollands Tuindorp. Er zijn ook enkele huurwoningen te huur. Voor de koopwoningen zijn er rij- en hoekwoningen. De woningen zijn zo opgezet dat er een gezellige sfeer in de wijk ontstaat.

Duurzaam wonen

Aangenaam Legmeer is een duurzame wijk. De woningen zijn energiezuinig en hebben geen gasaansluiting. Ze voldoen aan een EPC van 0,4. De woningen hebben triple-glas, een balans-ventilatie en een A+++ warmtepomp. Het is ook goed mogelijk om de daken te voorzien van zonnepanelen. Het is een wijk met oog op de toekomst. Hier kunt u jaren met veel plezier wonen.

Een gietvloer in uw woning in Aangenaam Legmeer

Een gietvloer is de perfecte vloer voor in een nieuwbouwwoning in de wijk Aangenaam Legmeer. Om meerdere redenen past de vloer goed in deze woningen. Ten eerste is een gietvloer een moderne en strakke vloer die goed past bij de moderne uitstraling van de woningen. Daarnaast is zijn onze gietvloeren duurzaam en sluiten daarom perfect aan bij de duurzame huizen. Ook heeft u bij ons de keuze uit verschillende vloeren en verschillende kleuren. Zo kunt u de vloer helemaal aan uw smaak laten voldoen. Wist u dat u bij ons ook burenkorting krijgt? Dat maakt het erg interessant om tegelijkertijd met uw nieuwe buren een vloer te laten aanbrengen. Ook kunnen wij in de meeste gevallen de gietvloer net voor oplevering van de woning gereed maken.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl voor in uw woning in Aangenaam Legmeer? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”127″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.