Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in nieuwbouwproject Pier2 in Houthaven

Pier2 is een nieuwbouwproject in de Amsterdamse wijk Houthaven. Pier2 is een project met ongeveer 130 eengezinswoningen met meerdere verdiepingen. De meeste woningen in Pier2 liggen direct aan het water. De bouw van de eerste woningen is al gestart en de allerlaatste woningen zijn nog te koop. Fase 4 van de verkoop is inmiddels ook begonnen. Dus wees er snel bij als u interesse heeft in een woning in deze mooie wijk in Amsterdam. Bent u al de trotse eigenaar van een nieuwe woning in Pier2? Dan willen wij u om meerdere redenen een gietvloer aanraden.

De nieuwbouwwijk Houthaven

De Amsterdamse nieuwbouwwijk Houthaven bestaat uit verschillende eilanden die met elkaar verbonden zijn via bruggen. De wijk ligt ten noorden van de Spaarndammerbuurt en ligt direct aan het IJ. Het is een erg centrale plek in Amsterdam, op slechts twee kilometer van het centraal station. Mede daarom is de nieuwbouwwijk erg populair! Houthaven ondergaat momenteel een volledige metamorfose. Ooit losten vrachtschepen hier hun lading, maar nu worden er in totaal rond de 2700 woningen opgeleverd. Het is een klimaatneutrale woonwijk met zowel appartementen als eengezinswoningen en waar het water centraal staat.

Wonen aan het water

Pier2 is een nieuwbouwproject waarbij wonen aan het water als uitgangspunt genomen is. De meeste woningen liggen direct aan het IJ en bij de meeste woningen kunt u een aanlegsteiger laten maken. Dan vaart u binnenkort met uw eigen bootje direct vanuit huis naar uw bestemming in Amsterdam! Omdat de woningen meerdere verdiepingen hebben, kunt u genieten van een geweldig uitzicht over het water.

Een gietvloer in uw woning in Pier2

Een gietvloer is de perfecte vloer voor in een nieuwbouwwoning in de wijk Pier2. Om meerdere redenen past de vloer goed in deze woningen. Ten eerste is een gietvloer een moderne en strakke vloer die goed past bij de moderne uitstraling van de woningen. Maar het is ook de perfecte vloer voor als u aan het water woont. Een gietvloer is namelijk naadloos en bovenal vochtwerend. Daarom kan de vloer prima nat worden. Mocht er water van buiten naar binnen meekomen dan is dat geen probleem. Heel handig als u aan het water woont. En wist u dat u bij ons ook burenkorting krijgt? Dat maakt het erg interessant om tegelijkertijd met uw nieuwe buren een vloer te laten aanbrengen. Ook kunnen wij in de meeste gevallen de gietvloer net voor oplevering van de woning gereed maken.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl voor in uw woning in Pier2? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom in Amsterdam. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”128″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.