Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer met betonlook in nieuwbouwwoning in Utrecht

Een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze geheel naar eigen smaak in te richten is. Van vloer tot plafond: de keuze is helemaal aan u. De bewoners van deze prachtige woning in Utrecht wisten ook wat zij wilden: een mooi en strak interieur. Daar past een naadloze gietvloer met betonlook perfect bij!

De zoektocht naar de perfecte vloer

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Utrecht waren op zoek naar dé perfecte vloer voor in hun nieuwe woning. Omdat ze van een strak interieur houden, kozen ze in hun vorige woning voor natuursteen. Hier bleken ze uiteindelijk niet erg tevreden mee te zijn. Natuursteen bleek toch te hard en oncomfortabel. Ze waren vastberaden om in hun nieuwe woning absoluut een andere vloer te kiezen. Ze zijn lang aan het oriënteren geweest. Samen met de architect bezochten ze diverse woningen. Hier kwamen ze voor het eerst in aanraking met een gietvloer. En natuurlijk niet zomaar een gietvloer. De gietvloer kwam van Coatingvloer.nl! Na het zien van de naadloze gietvloer wisten de bewoners het zeker: ook zij kiezen voor een gietvloer. Via de architect kwamen zij in contact met onze specialisten. Samen besproken we de mogelijkheden en kozen we voor een gietvloer die perfect aansloot bij hun wensen: de PU Gietvloer Green Line met betonlook.

PU Gietvloer Green Line met betonlook

Coatingvloer.nl heeft in de Utrechtse woning op 195m2 een PU Gietvloer Green Line aangelegd. De woning heeft drie lagen. Op de begane grond (72 m2) hebben we een gietvloer in de kleur Betonlook Concrete aangelegd. Op de eerste en tweede verdieping (115 m2) hebben we een gietvloer met de kleur Solo Steel aangelegd. Het resultaat is een strakke, naadloze gietvloer met een moderne uitstraling.

Gemakkelijk in onderhoud

Een gietvloer is dé ideale vloer voor in elke woning. Dankzij de naadloze finish voorkomt u dat vuil in naden terecht kan komen en de vloer daardoor moeilijk schoon te maken is. Met een gietvloer is schoonmaken geen vervelend klusje meer. Even een dweil erover heen en voilà! Hierdoor is een gietvloer bijzonder hygiënisch. Zeker voor gezinnen met jonge kinderen biedt een gietvloer uitkomst. Bovendien is een gietvloer erg comfortabel en is hij te combineren met vloerverwarming. De gietvloer is een sterke vloer waar u jaren van kunt genieten.

Creëer harmonie in uw interieur

De nieuwbouwwoning in Utrecht is modern ingericht en bevat voornamelijk lichte kleuren met houten accenten. De meeste muren in de woning zijn volledig wit. Hierdoor ontstaat er een strak, modern en licht interieur. In de keuken staat er een mooi kookeiland met prachtige witte barkrukken die qua stijl overeenkomen met de eetkamerstoelen. De gietvloer past perfect bij het interieur. Doordat de gietvloer in de gehele woning ligt, ontstaat er een mooie eenheid.

[huge_it_portfolio id=”130″]

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u na het zien van de foto’s ook interesse in een gietvloer? Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar we u graag vertellen over de verschillende naadloze vloeren die we aanbieden. Onze gietvloeren zijn in een groot scala aan kleuren verkrijgbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek in onze showroom. Graag tot ziens!

Bekijk meer foto’s van dit interieur:

[huge_it_portfolio id=”129″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.