Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer en een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Rotterdam

In deze nieuwbouwwoning in Rotterdam hebben we niet één, maar wel twee vloeren aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een Design Betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’ en een PU Gietvloer in solo uitvoering in de kleur ‘Steel’. De gietvloer ligt op de bovenverdiepingen op in totaal 66 vierkante meter en de betonvloer op de begane grond ligt op 80 vierkante meter.

De voordelen van naadloze vloeren

Zowel de onze Design Betonvloer als de PU Gietvloer Green Line zijn volledig naadloze vloeren. Een naad-loze vloer ziet er niet alleen mooi uit, het is ook erg praktisch. Want vuil kan zich niet ophopen in naden en kieren en de vloer raakt ook minder snel beschadigd.

We zijn tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer bij verschillende aanbieders in de buurt langs geweest. Maar het beste komt toch van ver. De showroom van Coatingvloer ligt in Amsterdam, wat even rijden voor ons is. Maar nergens was alles zo goed op orde! Ook met het eindresultaat zijn we erg tevreden.

Een modern interieur

De woning is modern ingericht. In de woonkamer en de keuken is vooral gekozen voor strak design. Zoals de kuipstoelen en het volledig witte keukenblok. Opvallend is de houten muur die mooi afsteekt tegen de grijze betonvloer. Een andere mooi detail is de ijzeren taatsdeur.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”125″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.