Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning op de Utrechtse Heuvelrug

De bewoners van deze woning wonen er pas net. Omdat ze verhuisd zijn naar een nieuwbouwwoning hebben ze voor de hele woning nieuwe vloeren uitgezocht. Na jaren een PU gietvloer te hebben gehad wilden ze graag weer een naadloze vloer, maar wel net wat anders dan de gietvloer. Ze hebben daarom gekozen voor onze Design Betonvloer ECO.

Een vloer met een natuurlijke uitstraling

De Design Betonvloer ECO heeft een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling. In de vloer is duidelijk een patroon te zien. De bewoners vinden dat de vloer ook een industrieel uiterlijk heeft en dat hij perfect past bij de rest van het interieur. We hebben de betonvloer in deze woning op 125 vierkante meter aangebracht.

We zijn erg tevreden met de vloer. Hij ziet er super natuurlijk uit. We vinden hem prachtig!

Reistrofeeën en rustige kleuren

De woning heeft grote ramen en glazen deuren waardoor veel licht naar binnenvalt. Hierdoor komt de betonvloer mooi uit. In het interieur zijn vooral rustige tinten gebruikt. Het interieur heeft een heel persoonlijk tintje door de verschillende reistroffeeën die de bewoners hebben meegenomen uit verre landen. Zoals de grote ronde schrijf en het boeddhabeeld.

Waarom kiezen voor een betonvloer?

Er zijn verschillende redenen om voor een Design Betonvloer ECO te kiezen. Veel mensen kiezen voor de vloer omdat ze de mooie uitstraling van de vloer waarderen. Een betonvloer past goed bij diverse interieurstijlen. Maar het is ook een praktische vloer die lang meegaat. Ook is de betonvloer in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”124″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.