Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Twee gietvloeren in een woning in de binnenstad van Amsterdam

Deze prachtige woning in Amsterdam is gedurende zeven maanden verbouwd. Het plaatsen van nieuwe vloeren maakte hier deel van uit. Wij hebben er twee gietvloeren geplaatst. Een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Misty Green’ en een PU Gietvloer Green Line met betonlook in de kleur ‘Brown Stone’. De Misty Green uitvoering ligt op de eerste verdieping en de betonlook gietvloer ligt in de woonkamer en de keuken en op de tweede verdieping. In totaal hebben we de vloeren op 90 vierkante meter aangebracht.

Netjes afgewerkt

De gehele woning is slim ingericht en netjes afgewerkt. De naadloze gietvloeren zijn hier een voorbeeld van. In de badkamer heeft de gietvloer holle plinten en loopt de gietvloer door in de inloopdouche. Maar er zijn ook veel slimme en minimalistische kastoplossingen in de gehele woning. Hierdoor kan alles netjes worden opgeborgen en ziet de woning er opgeruimd uit.

Een lichte woning

De kleuren die gebruikt zijn, zijn licht en rustig. We zien vooral veel wit. De woonkamer zit op de zolder en heeft dakramen en grote glazen schuifdeuren die opengaan naar het terras. Hier valt veel licht door naar binnen.

Een praktische vloer

Wist u dat een gietvloer een erg praktische vloer is? De vloer is vochtwerend en naadloos en kan daarom makkelijk schoongemaakt worden. Ook is het een sterke vloer waar u jaren van kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”123″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.