Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

In deze nieuwbouwwoning in Almere hebben we een Design Betonvloer geplaatst in de kleur ‘Perfect Grey’. De vloer ligt in totaal op 140 vierkante meter. De bewoners hebben ons in 2017 al gevonden via Google. Toen ze toentertijd onze showroom hebben bezocht waren ze meteen verkocht! De nieuwe vloer moest een betonvloer worden.

Even wachten op de oplevering

De bouw van de woning heeft helaas een tijd stilgestaan. Daarom zijn de bewoners later nog een keer teruggekomen naar de showroom om te zien of ze de vloer nog steeds mooi vonden. Dat was zo, en toen de woning opgeleverd was hebben we de vloer kunnen plaatsen.

Hout en grijstinten

De woning is rustig en sfeervol ingericht. In de woonkamer komt zowel hout als verschillende tinten grijs steeds terug. Dat maakt het één mooi geheel. De grote hoekbank is schitterend en vormt het centrum van de woonkamer. De de keuken van hout is stoer en weer eens wat anders.

Een unieke vloer

Een Design Betonvloer is een mooie naadloze vloer die door ons team op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. U kunt dan ook aangeven welke mate van lijnenspel u graag in de vloer wilt hebben. De Design Betonvloer is een unieke vloer die veel voordelen heeft in vergelijking met een traditionele betonvloer.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”122″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.