Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer en een gietvloer in Amsterdam

Niet één, niet twee, maar wel drie verschillende vloeren hebben we in deze woning in Amsterdam geplaatst. Zowel een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘ Olive green’ als de kleur ‘Titanium’. Beide gietvloeren hebben een betonlook. En op de begane grond ligt onze Design betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’. In totaal hebben we in de woning 152 vierkante meter van vloeren voorzien.

De zoektocht naar de juiste vloer

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Amsterdam hebben Coatingvloer.nl via Google gevonden. Wat ze op de website zagen sprak hen aan en nadat ze een offerte hadden aangevraagd hebben ze een afspraak gemaakt in onze showroom. Het idee van een gietvloer stond de bewoners nog niet helemaal aan, ze moesten vooral denken aan vloer van een ziekenhuis. Maar toen ze onze betonlook gietvloeren en de Design betonvloeren in de showroom zagen wisten ze het. Deze vloeren wilden ze in hun woning!

We zijn erg blij met alledrie de vloeren. Ze zijn zowel comfortabel als mooi en praktisch.

Het verschil tussen een gietvloer en een betonvloer

We hebben zowel gietvloeren als een betonvloer in de woning aangebracht. Hoewel de vloeren op elkaar lijken zijn er wel degelijk verschillen tussen de vloeren. Het uiterlijk van de Design betonvloer is iets rauwer en robuuster dan de gietvloer. Dat komt omdat de betonvloer voor een groot gedeelte uit cement bestaat wat gemengd is met een kunsthars. Een gietvloer bestaat voornamelijk uit kunsthars en de betonlook wordt gecreëerd door twee tinten te gebruiken voor de vloermix. Een betonvloer is harder dan een gietvloer en een betonvloer is niet vochtwerend. Daarom is een betonvloer niet geschikt voor in de badkamer, terwijl een gietvloer dat wel is.

Wonen aan het water

Het gezin met twee kinderen woont in een prachtige woning aan het water. De woonkamer en woonkeuken hebben grijs en wit als basiskleuren terwijl blauw terugkomt in de details. De vele planten zorgen voor een gezellige sfeer. In de woonkamer staat een open haard, waaronder een plaat geplaatst is om de betonvloer te beschermen. Er is een fijne zithoek gecreëerd met de grote hoekbank.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een Design Betonvloer of een PU Gietvloer Green Line? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”121″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.