Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer en een gietvloer in een woning in Haarlem

In deze woning in Haarlem hebben we als deel van een renovatie twee nieuwe vloeren geplaatst. Zowel een Design Betonvloer als een PU Gietvloer Green Line. In de keuken op de begane grond en in de woonkamer op de eerste verdieping ligt de Design Betonvloer in de kleur ‘Perfect Grey’. Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer, waar we de PU Gietvloer Greenline hebben aangebracht in de kleur ‘Stone Lupine’.

Ik ben erg blij met de vloeren! Ook is de trap zeer netjes afgewerkt met een aluminium strip.

De perfecte betonvloer voor in huis

Een Design Betonvloer is de perfecte betonvloer voor in huis. Een vloer van 100% beton is hier niet geschikt voor, omdat een betonnen vloer erg hard aanvoelt en snel scheurt. Een Design Betonvloer bestaat voor een gedeelte uit de kunsthars polyurethaan, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt en waardoor hij niet zal scheuren bij temperatuurwisselingen. De Design Betonvloer heeft een stoere en robuuste uitstraling. We brengen de vloer met de hand aan en hierdoor zie je lichte kleurverschillen in de vloer. Daardoor is elke Design Betonvloer uniek! In deze woning is er op de begane grond een diepteverschil in de vloer. Dit hebben we volledig van een Design Beton voorzien.

Opvallende kleuraccenten

De basis van dit interieur is rustig en licht. De grijze gietvloeren vormen samen met de witte muren een rustige basis. Maar het interieur heeft ook speelse effecten. Zo is er een hoogteverschil in de vloer op de begane grond en is er een prachtige vide op de eerste verdieping. Maar ook qua kleur zijn er opvallende onderdelen. In de keuken komt opvallend oranje terug in de stoelen en de krukken en de achterwand van de boekenkast felrood. In de woonkamer is de bank een schitterende kleur blauw.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren en gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”118″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.