Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Vleuten

Deze nieuwbouwwoning in Vleuten is recentelijk verbouwd. Er is een uitbouw geplaatst, waardoor de woonkamer nog ruimer geworden is. Het resultaat is erg mooi. Een deel van de verbouwing was ook het plaatsen van een nieuwe vloer. Dat het een gietvloer moest worden wisten de bewoners zeker. Maar hoe dat precies gecombineerd kon worden met de uitbouw wisten ze niet.

Een gietvloer met rubber comfort systeem

Omdat er een naad tussen de oude vloer en de nieuwe vloer van de uitbouw overbrugd moest worden, hebben de bewoners verschillende aanbieders van gietvloeren om advies gevraagd. Bij anderen kregen ze te horen dat er een drempel geplaatst kon worden of een dilatatiesysteem. Dat vonden wij nergens voor nodig en zonde bij een naadloze gietvloer. We hebben een rubber comfort systeem aangeraden, waarbij scheuren en naden overbrugd worden. Met als resultaat een volledig naadloze vloer. Het rubber comfort systeem heeft als bijkomend voordeel dat de gietvloer hierdoor nog comfortabeler aanvoelt.

De adviseurs van Coatingvloer.nl hebben ons duidelijk en professioneel advies gegeven over de combinatie van de uitbouw met een gietvloer. De voorstellen van andere gietvloer aanbieders waren niet zo goed als het rubber comfort systeem dat aangeraden is door Coatingvloer.nl. We zijn erg blij met het resultaat!

Een grijze gietvloer

We hebben de gietvloer in de woning aangebracht op zo’n 60 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor de kleur ‘Pyriet’. Dit is een mooie grijstint. De PU gietvloer Green Line heeft een betonlook. Dit geeft de gietvloer een robuuste uitstraling.

Een modern en sfeervol interieur

De woning is modern ingericht, een stijl waarbij de naadloze gietvloer erg goed past. Er is gekozen voor veel strakke meubels zoals de grijze bank en de opvallende houten tafel met bijpassend bankje. Donker ijzer komt op verschillende plekken in het interieur terug. Zoals in de trendy taatsdeuren, de eettafel, de salontafel en het rekje in de keuken. De oudroze muur in de woonkamer maakt het geheel warmer qua uitstraling.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een PU Gietvloer Green Line? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”117″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.