Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. De bewoners van deze woning in Utrecht houden van een minimalistische en toch ook warme stijl. Daar past onze PU Gietvloer Green Line met betonlook perfect bij.

Betonlook gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. Bij een betonlook gietvloer zijn er lichte kleurverschillen in de vloer te zien. Dit ontstaat omdat wij twee dichtbij elkaar liggende kleuren gebruiken voor de vloer. Omdat we de gietvloer met de hand aanbrengen ontstaat er het unieke effect waardoor de vloer eruit ziet als een betonnen vloer. Deze gietvloer heeft de kleur ‘Chique’. Dit is een lichte tint grijs. Wij hebben de gietvloer in totaal op 152 vierkante meter aangebracht.

Wij waren meteen overtuigd van de setting van de showroom van Coatingvloer.nl. Alles is er mooi gepresenteerd en de medewerkers hebben ons kundig geholpen. Bij andere aanbieders van gietvloeren was dit toch anders.

Een probleem verholpen

Het is mogelijk dat er tijdens het plaatsen van een gietvloer een probleem ontstaat waardoor de vloer er niet perfect uitziet. Bij deze woning ontstonden er in de gietvloer zogenaamde ‘visogen’. Dit zijn ronde bellen in de vloer, die er niet mooi uitzien en die ook de vloer minder sterk maken. Gelukkig konden onze gietvloerexperts de visogen helemaal uit de vloer verwijderen. We hebben een volledig naadloze en perfect strakke vloer opgeleverd!

Een combinatie van grijs en geel

In deze woning is warm geel gecombineerd met koel grijs. Een combinatie die je niet vaak ziet, maar die hier heel mooi uitkomt! Het oogt rustig en door het geel ook warm. De strakke gietvloer past mooi bij de rest van het minimalistische interieur. Het grijs komt ook terug in de barkrukken en in de muur bij het keukenblok.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan