Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. De bewoners van deze woning in Utrecht houden van een minimalistische en toch ook warme stijl. Daar past onze PU Gietvloer Green Line met betonlook perfect bij.

Betonlook gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. Bij een betonlook gietvloer zijn er lichte kleurverschillen in de vloer te zien. Dit ontstaat omdat wij twee dichtbij elkaar liggende kleuren gebruiken voor de vloer. Omdat we de gietvloer met de hand aanbrengen ontstaat er het unieke effect waardoor de vloer eruit ziet als een betonnen vloer. Deze gietvloer heeft de kleur ‘Chique’. Dit is een lichte tint grijs. Wij hebben de gietvloer in totaal op 152 vierkante meter aangebracht.

Wij waren meteen overtuigd van de setting van de showroom van Coatingvloer.nl. Alles is er mooi gepresenteerd en de medewerkers hebben ons kundig geholpen. Bij andere aanbieders van gietvloeren was dit toch anders.

Een probleem verholpen

Het is mogelijk dat er tijdens het plaatsen van een gietvloer een probleem ontstaat waardoor de vloer er niet perfect uitziet. Bij deze woning ontstonden er in de gietvloer zogenaamde ‘visogen’. Dit zijn ronde bellen in de vloer, die er niet mooi uitzien en die ook de vloer minder sterk maken. Gelukkig konden onze gietvloerexperts de visogen helemaal uit de vloer verwijderen. We hebben een volledig naadloze en perfect strakke vloer opgeleverd!

Een combinatie van grijs en geel

In deze woning is warm geel gecombineerd met koel grijs. Een combinatie die je niet vaak ziet, maar die hier heel mooi uitkomt! Het oogt rustig en door het geel ook warm. De strakke gietvloer past mooi bij de rest van het minimalistische interieur. Het grijs komt ook terug in de barkrukken en in de muur bij het keukenblok.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”116″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.