Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Zaandam

In deze nieuwbouwwoning in Zaandam ligt de prachtige Design Betonvloer ECO in de kleur Oxid. Wij hebben de vloer in de woning op 100 vierkante meter aangebracht. De bewoonster is erg blij met de vloer. Ze krijgt er veel leuke reacties over.

Een vloer met een bijzondere uitstraling

De Design Betonvloer heeft een bijzondere uitstraling. Als je binnenloopt lijkt de vloer wel van fluweel te zijn! Dat komt door het wolkerige effect van de vloer, wat ontstaan is omdat de vloer met de hand is aangebracht. De bewoonster is ook erg blij met de kleur van de vloer. Dat was liefde op het eerste gezicht. Na het bezoek aan onze showroom is ze nog bij andere gietvloeraanbieders langs geweest, maar nergens vond ze zo’n mooie kleur als de Oxid.

Een Design Betonvloer

De Design Betonvloer is een schitterende naadloze vloer met een robuuste uitstraling. Een Design Betonvloer bestaat deels uit beton en deels uit de kunsthars polyurethaan. Hierdoor heeft de vloer de stoere en natuurlijke uitstraling van een betonvloer én is de vloer geschikt voor een huis. Een vloer van 100% beton is dat namelijk niet. Door de kunsthars voelt de vloer comfortabel aan en is de vloer volledig naadloos. Ook is onze Design Betonvloer sterk en duurzaam.

Ik ben heel blij met de betonvloer. Vooral de kleur is heel mooi. Nergens heb ik een grijstint gevonden die zo warm en levendig is. Hij is perfect!

Een warm en modern interieur

Het interieur is warm en modern. Ondanks dat er veel kleuren zijn gebruikt, oogt het toch rustig. De warme grijze kleur van de betonvloer staat mooi bij de mosterdgele fluwelen stoelen, de lichtblauwe fauteuils en de lichtbruine bank. Wat verder opvalt is dat er veel unieke voorwerpen in het huis staan. Zoals het borstbeeld en de opvallende papieren lamp.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert betonvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”115″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.