Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Utrecht

In deze nieuwbouwwoning is het interieur inmiddels helemaal af. Maar omdat het een nieuwbouwwoning is, is alles is hier uiteraard nieuw geplaatst. Hierdoor konden alle onderdelen van het interieur goed op elkaar worden afgestemd. Voor de vloer hebben de bewoners gekozen voor een Design Betonvloer Pure in de kleur ‘Sky Grey’. Het resultaat is schitterend! Wij hebben de vloer in totaal op 65 vierkante meter aangebracht.

Design Betonvloer Pure

Een Design betonvloer Pure is een prachtige vloer met een stoere en robuuste uitstraling. De vloer bestaat voor 90% uit beton en voor 10% uit de kunsthars polyurethaan. De kunsthars maakt de vloer sterk en ook comfortabel. De betonvloer heeft lichte kleurverschillen wat de vloer uniek maakt. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren. De kleur ‘Sky Grey’ waarin deze betonvloer is aangebracht is een lichte grijstint.

Wat een prachtige vloer! We zijn erg blij met onze keuze voor de Design Betonvloer Pure en voor Coatingvloer.nl.

Aardetinten en grijstinten

In de woning zijn zowel warme aardetinten als koelere grijstinten gebruikt. Dit zorgt voor een rustig geheel en de aardetinten zorgen voor een warme en zachte sfeer. Zo is er het zandkleurige behang met gouden details, de prachtige bruine leren bank en de suède stoelen. De grijstinten komen terug in de betonvloer, maar ook in de kast, de krukjes en de eetkamerstoelen. Het is een stijlvol en rustig interieur.

De voordelen van een grijze vloer

Grijs is met uitstek de meest gekozen kleur voor onze vloeren. Dat is niet voor niets, want een grijze vloer heeft veel voordelen. Zo is grijs een neutrale kleur die overal bij past, maar ook nooit uit de mode raakt. Daarnaast is grijs een kleur waar vuil minder snel op te zien is. Dit geldt vooral voor vloeren in donkerdere grijstinten. Ook is grijs natuurlijk de authentieke kleur van een betonvloer. Als u gaat voor de echte betonvloer look, dan is grijs dé kleur om voor te kiezen.

Een betonvloer in uw woning?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. Graag tot ziens!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen
Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Zaandam