Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

In dit gehele appartement in Haarlem ligt nu een prachtige gietvloer. De bewoner heeft gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Silika’. De gietvloer heeft een betonlook effect. De bewoner heeft er voor gekozen om het effect slechts subtiel aanwezig te laten zijn. Hierdoor lijkt de vloer bijna een solo effect te hebben. De vloer ligt in het gehele appartement, in totaal op 140 vierkante meter. Dit geeft een heel ruimtelijk effect.

Een gietvloer in de badkamer

De gietvloer ligt ook in de prachtige badkamer. Wij hebben hier gewerkt met holle plinten. De gietvloer loopt ook door in de mooie inloopdouche. Omdat een PU Gietvloer Green Line volledig waterdicht en naadloos is, is het de perfecte vloer voor in de badkamer. De vloer is erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Ook sluit een gietvloer naadloos aan op de muren. In de badkamer staat de lichtgrijze gietvloer goed bij de grijze tegels en de donkergrijze badkuip. Het totaalplaatje is minimalistisch en stijlvol.

Ik vind de gietvloer erg mooi. In de badkamer is hij prachtig afgewerkt met de holle plint.

Een modern interieur

De woning is ingericht met moderne meubels. De basiskleur is grijs, wat zowel in de vloer als in de badkamer en in het keukenblok terugkomt. Hiernaast zijn er verschillende opvallende kleuren gebruikt. Zo is er de kobaltblauwe fautteuil in de woonkamer, maar ook de lichtblauwe eettafel. Een ander opvallend detail in deze woning is het behang in de woonkamer. Het grijze behang heeft mooie ronde tekeningen en een afwisseling van glans en mat. Het is een leuk contrast bij de matte gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”113″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.