Een gietvloer in een appartement in Haarlem | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

In dit gehele appartement in Haarlem ligt nu een prachtige gietvloer. De bewoner heeft gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Silika’. De gietvloer heeft een betonlook effect. De bewoner heeft er voor gekozen om het effect slechts subtiel aanwezig te laten zijn. Hierdoor lijkt de vloer bijna een solo effect te hebben. De vloer ligt in het gehele appartement, in totaal op 140 vierkante meter. Dit geeft een heel ruimtelijk effect.

Een gietvloer in de badkamer

De gietvloer ligt ook in de prachtige badkamer. Wij hebben hier gewerkt met holle plinten. De gietvloer loopt ook door in de mooie inloopdouche. Omdat een PU Gietvloer Green Line volledig waterdicht en naadloos is, is het de perfecte vloer voor in de badkamer. De vloer is erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Ook sluit een gietvloer naadloos aan op de muren. In de badkamer staat de lichtgrijze gietvloer goed bij de grijze tegels en de donkergrijze badkuip. Het totaalplaatje is minimalistisch en stijlvol.

Ik vind de gietvloer erg mooi. In de badkamer is hij prachtig afgewerkt met de holle plint.

Een modern interieur

De woning is ingericht met moderne meubels. De basiskleur is grijs, wat zowel in de vloer als in de badkamer en in het keukenblok terugkomt. Hiernaast zijn er verschillende opvallende kleuren gebruikt. Zo is er de kobaltblauwe fautteuil in de woonkamer, maar ook de lichtblauwe eettafel. Een ander opvallend detail in deze woning is het behang in de woonkamer. Het grijze behang heeft mooie ronde tekeningen en een afwisseling van glans en mat. Het is een leuk contrast bij de matte gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een bedrijfspand in Oudkarspel
Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen