Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

In dit gehele appartement in Haarlem ligt nu een prachtige gietvloer. De bewoner heeft gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Silika’. De gietvloer heeft een betonlook effect. De bewoner heeft er voor gekozen om het effect slechts subtiel aanwezig te laten zijn. Hierdoor lijkt de vloer bijna een solo effect te hebben. De vloer ligt in het gehele appartement, in totaal op 140 vierkante meter. Dit geeft een heel ruimtelijk effect.

Een gietvloer in de badkamer

De gietvloer ligt ook in de prachtige badkamer. Wij hebben hier gewerkt met holle plinten. De gietvloer loopt ook door in de mooie inloopdouche. Omdat een PU Gietvloer Green Line volledig waterdicht en naadloos is, is het de perfecte vloer voor in de badkamer. De vloer is erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Ook sluit een gietvloer naadloos aan op de muren. In de badkamer staat de lichtgrijze gietvloer goed bij de grijze tegels en de donkergrijze badkuip. Het totaalplaatje is minimalistisch en stijlvol.

Ik vind de gietvloer erg mooi. In de badkamer is hij prachtig afgewerkt met de holle plint.

Een modern interieur

De woning is ingericht met moderne meubels. De basiskleur is grijs, wat zowel in de vloer als in de badkamer en in het keukenblok terugkomt. Hiernaast zijn er verschillende opvallende kleuren gebruikt. Zo is er de kobaltblauwe fautteuil in de woonkamer, maar ook de lichtblauwe eettafel. Een ander opvallend detail in deze woning is het behang in de woonkamer. Het grijze behang heeft mooie ronde tekeningen en een afwisseling van glans en mat. Het is een leuk contrast bij de matte gietvloer.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan