Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een bedrijfspand in Oudkarspel

Wij brengen niet alleen gietvloeren aan in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Voor de industrie hebben we speciale gietvloeren, die zowel hygiënisch zijn als zware belasting goed aankunnen. Deze gietvloeren worden gemaakt op basis van de sterke kunststof epoxy. Dat geldt ook voor de EP Gietvloer A300, die we bij dit bedrijf in Oudkarspel hebben aangebracht. We hebben de EP Gietvloer in het bedrijfspand in totaal op 375 vierkante meter aangebracht in de kleur RAL7035. Dit is een lichte grijstint.

Waarom een gietvloer

Het bedrijf ID Oiltools is een dienstverlener in de olie-industrie en werkt in het bedrijfspand onder andere met onderdelen van machines. Het kan daarom wel eens voorkomen dat er olie op de vloer gemorst wordt. Dat was heel moeilijk uit de vorige vloer te verwijderen. Nu de gietvloer er ligt blijft de olie goed op de vloer liggen en kan deze goed worden verwijderd.

We zijn erg tevreden met de vloer. Hij ziet er prachtig uit!

Verschillende opties voor een industriële gietvloer

Een Epoxy Gietvloer is een perfecte vloer voor de industrie. De vloer is namelijk extreem hoog belastbaar, volledig naadloos, veilig, vloeistofdicht, slijtvast, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in veel kleuren. Er zijn naast de verschillende kleuren ook nog andere opties waar u uit kan kiezen zodat de vloer helemaal aan de eisen voor het bedrijf kan voldoen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om over de vloer een anti-statische laag aan te brengen of om de vloer anti-slip te maken. Wij geven u hier graag advies in.

Een gietvloer voor de industrie

Heeft u interesse in een gietvloer voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan