Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een bedrijfspand in Oudkarspel

Wij brengen niet alleen gietvloeren aan in woningen, maar ook in bedrijfspanden. Voor de industrie hebben we speciale gietvloeren, die zowel hygiënisch zijn als zware belasting goed aankunnen. Deze gietvloeren worden gemaakt op basis van de sterke kunststof epoxy. Dat geldt ook voor de EP Gietvloer A300, die we bij dit bedrijf in Oudkarspel hebben aangebracht. We hebben de EP Gietvloer in het bedrijfspand in totaal op 375 vierkante meter aangebracht in de kleur RAL7035. Dit is een lichte grijstint.

Waarom een gietvloer

Het bedrijf ID Oiltools is een dienstverlener in de olie-industrie en werkt in het bedrijfspand onder andere met onderdelen van machines. Het kan daarom wel eens voorkomen dat er olie op de vloer gemorst wordt. Dat was heel moeilijk uit de vorige vloer te verwijderen. Nu de gietvloer er ligt blijft de olie goed op de vloer liggen en kan deze goed worden verwijderd.

We zijn erg tevreden met de vloer. Hij ziet er prachtig uit!

Verschillende opties voor een industriële gietvloer

Een Epoxy Gietvloer is een perfecte vloer voor de industrie. De vloer is namelijk extreem hoog belastbaar, volledig naadloos, veilig, vloeistofdicht, slijtvast, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in veel kleuren. Er zijn naast de verschillende kleuren ook nog andere opties waar u uit kan kiezen zodat de vloer helemaal aan de eisen voor het bedrijf kan voldoen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om over de vloer een anti-statische laag aan te brengen of om de vloer anti-slip te maken. Wij geven u hier graag advies in.

Een gietvloer voor de industrie

Heeft u interesse in een gietvloer voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”112″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.