Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in project DUIN in Almere

Het nieuwbouwproject DUIN ligt direct aan het IJmeer. Vanaf de meeste woningen in de wijk heeft u zicht op Amsterdam. DUIN is een bijzondere wijk om in te wonen! Het ligt direct aan het strand en in de duinen van Almere. Het project is in handen van vastgoedontwikkelaar Amvest. We vertellen u graag meer over dit nieuwbouwproject en waarom onze vloeren perfect passen in deze nieuwbouwwoningen.

Wonen in DUIN

De nieuwbouwwijk DUIN heeft niet voor niets deze naam. De wijk ligt in een nieuw duinlandschap met echte duinen van tot wel 10 meter hoog, maar ook bos en strand. Daarnaast worden er in de wijk ook een jachthaven en een boulevard gebouwd. Het landschap is in de wijk iets ruiger dan dat je in de stad ziet. Zo zijn er geen stoeptegels maar schelpenpaadjes en slingerende straten, meer zoals het in de natuur is! DUIN is een wijk die echt dat natuurgevoel wilt behouden. U bent zo op het strand en kan daarom dagelijks een strandwandeling maken, terwijl u ook zo in Amsterdam of Utrecht bent. De wijk is al in aanbouw en er zal de komende jaren nog doorgebouwd worden. Er worden zowel appartementencomplexen en eengezinswoningen gebouwd en het is ook mogelijk om op een kavel uw eigen huis te laten bouwen. Veel van de woningen zijn al verkocht, maar enkele zijn nog te koop.

De nieuwbouwwijk is onderverdeeld in veel verschillende delen. Zo worden er luxe appartementencomplexen gebouwd zoals het appartementencomplex San Francisco, met een mooi uitzicht over het meer en het appartementencomplex Valencia dat direct aan het strand ligt. In Valencia zijn nog appartementen te koop. Een ander bijzonder deel van DUIN is de wijk Boomrijk. Deze wijk is erg ruim opgezet met eengezinswoningen en is gelegen in het oorspronkelijke Muiderbos. De volgroeide bomen uit het bos worden in de wijk zo veel mogelijk behouden. De woningen zijn modern met een knipoog naar chalets. In deze wijk zijn nog enkele woningen te koop.

Een gietvloer in uw woning in DUIN

De nieuwbouwwoningen in DUIN zijn uitermate geschikt voor de aanleg van een gietvloer of een andere naadloze vloer. Wij kunnen de vloer vaak net voor de oplevering leggen, zodat u meteen van de woning gebruik kan maken. Een gietvloer is net als de nieuwbouwwoningen in DUIN modern, van hoge kwaliteit en duurzaam. Een gietvloer is een vloer die wel tientallen jaren meegaat. Daarnaast past de uitstraling van een gietvloer perfect bij de nieuwbouwwoningen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en zowel uit een egale gietvloer als een gietvloer met een betonlook. Of misschien gaat uw keuze uit naar een Design betonvloer?

De eerste gietvloer is gelegd

Op de foto’s ziet u het resultaat van een woning in DUIN waar wij een gietvloer hebben aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Misty Green’, een lichte groene kleur. In combinatie met de witte muur oogt het heel fris. Het is slim om een gietvloer in de gehele woning te laten aanbrengen. Ten eerste ziet dat er erg mooi uit en ten twee betaalt u bij ons een lagere prijs per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl voor in uw woning in DUIN? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”110″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.