Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Loosdrecht

In deze nieuwbouwwoning met een prachtige ligging aan het water hebben we een betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners van de woning in Loosdrecht hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur Concrete. Wij hebben de vloer in totaal op 119 vierkante meter aangebracht.

De perfecte vloer voor aan het water

Een gietvloer is vochtwerend. Dat maakt dat je de gietvloer makkelijk kan schoonmaken en maakt een gietvloer ook geschikt voor in de badkamer. Maar in deze woning heeft het nog een voordeel. Want de vloer kan ook goed tegen eventueel water dat van buiten naar binnen komt. Want door de ligging aan het water en omdat de bewoners een eigen bootje hebben, kan de vloer binnen nog wel eens nat worden.

We zijn erg tevreden met de gietvloer en ook met de kleur die we gekozen hebben. De gietvloer is erg makkelijk schoon te maken.

Een hygiënische vloer

Een gietvloer is een hygiënische vloer mede omdat een gietvloer volledig naadloos is. Stof en vuil blijven daardoor niet achter in kieren of gaatjes. Maar ook omdat een gietvloer vochtwerend is, is de vloer erg hygiënisch. Vocht trekt de vloer niet in, waardoor er geen schimmels kunnen ontstaan. Daarnaast is een gietvloer makkelijk schoon te maken. Zo kunt u de vloer makkelijk schoon houden.

De bewoners van deze woning vinden wel dat je het snel ziet als hun gietvloer vuil is. Zij vonden dat eigenlijk wel een voordeel, omdat ze de vloer zo echt schoon kunnen houden. En beseften zich ook dat andere vloeren vaak dan eigenlijk heel vies zijn. Wanneer u het liever niet heeft dat vuil snel te zien is op een gietvloer, dan raden we u een gietvloer met een donkerdere kleur aan.

Een stijlvol interieur

De woning is stijlvol ingericht. Het interieur doet denken aan een luxe hotelkamer. Er is gekozen voor moderne meubels en qua kleuren zijn er vooral verschillende wit en verschillende tinten grijs gebruikt. De print aan de muur in de keuken past perfect bij de rest van het interieur en is een unieke toevoeging. De lange doorzichtige gordijnen zorgen voor voldoende privacy terwijl er ook nog licht binnenkomt. De betonlook gietvloer vormt een mooie rustige basis van het interieur en past perfect bij de rest van de inrichting.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren.

[huge_it_portfolio id=”109″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.