Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Loosdrecht

In deze nieuwbouwwoning met een prachtige ligging aan het water hebben we een betonlook gietvloer aangebracht. De bewoners van de woning in Loosdrecht hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de kleur Concrete. Wij hebben de vloer in totaal op 119 vierkante meter aangebracht.

De perfecte vloer voor aan het water

Een gietvloer is vochtwerend. Dat maakt dat je de gietvloer makkelijk kan schoonmaken en maakt een gietvloer ook geschikt voor in de badkamer. Maar in deze woning heeft het nog een voordeel. Want de vloer kan ook goed tegen eventueel water dat van buiten naar binnen komt. Want door de ligging aan het water en omdat de bewoners een eigen bootje hebben, kan de vloer binnen nog wel eens nat worden.

We zijn erg tevreden met de gietvloer en ook met de kleur die we gekozen hebben. De gietvloer is erg makkelijk schoon te maken.

Een hygiënische vloer

Een gietvloer is een hygiënische vloer mede omdat een gietvloer volledig naadloos is. Stof en vuil blijven daardoor niet achter in kieren of gaatjes. Maar ook omdat een gietvloer vochtwerend is, is de vloer erg hygiënisch. Vocht trekt de vloer niet in, waardoor er geen schimmels kunnen ontstaan. Daarnaast is een gietvloer makkelijk schoon te maken. Zo kunt u de vloer makkelijk schoon houden.

De bewoners van deze woning vinden wel dat je het snel ziet als hun gietvloer vuil is. Zij vonden dat eigenlijk wel een voordeel, omdat ze de vloer zo echt schoon kunnen houden. En beseften zich ook dat andere vloeren vaak dan eigenlijk heel vies zijn. Wanneer u het liever niet heeft dat vuil snel te zien is op een gietvloer, dan raden we u een gietvloer met een donkerdere kleur aan.

Een stijlvol interieur

De woning is stijlvol ingericht. Het interieur doet denken aan een luxe hotelkamer. Er is gekozen voor moderne meubels en qua kleuren zijn er vooral verschillende wit en verschillende tinten grijs gebruikt. De print aan de muur in de keuken past perfect bij de rest van het interieur en is een unieke toevoeging. De lange doorzichtige gordijnen zorgen voor voldoende privacy terwijl er ook nog licht binnenkomt. De betonlook gietvloer vormt een mooie rustige basis van het interieur en past perfect bij de rest van de inrichting.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan