Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in uw woning op Zeeburgereiland

Het Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk in Amsterdam, direct gelegen aan de rivier het IJ in het oosten van de stad. Gedeelten van het eiland zijn al bewoond, maar voor een groot deel wordt er hier nog flink gebouwd. Er zijn verschillende projecten en de wijk is opgedeeld in vier buurten. De Sportheldenbuurt, de Sluisbuurt en twee Baaibuurten. De Sportheldenbuurt is het meest ontwikkeld. Hier konden mensen via een zelfbouwproject hun eigen droomhuis verwezenlijken.

Wonen op Zeeburgereiland

Wonen omringd door water, terwijl het centrum van Amsterdam makkelijk te bereiken is. Dat is wonen op het Zeeburgereiland. Qua type woningen is het een leuke mix op het Zeeburgereiland. Er is voor ieder wat wils. Van studentenwoningen tot koopwoningen en van appartementencomplexen tot zelfbouwwoningen. Naast woningen komen er ook verschillende andere voorzieningen zodat alles in de buurt te vinden is.

Ook heeft elke wijk zijn eigen karakter. In de Sportheldenbuurt worden de straten vernoemd naar topsporters en er komen twee grote sportvelden en een groot skatepark. De Sluisbuurt wordt een groene en duurzame wijk met een mix van laag- en hoogbouw. De Baaibuurten worden pas later gebouwd. Het plan is nu om in 2026 te beginnen met de bouw. Eerst moet de dijk hier versterkt worden.

De ontwikkelingen van het Zeeburgereiland

In de Sportheldenbuurt zijn als verschillende woningen opgeleverd. Maar de komende jaren zal er hard doorgebouwd worden op het Zeeburgereiland. Nog lang niet alle woningen zijn verkocht. Wellicht is wonen op het Zeeburgereiland iets voor u?

Een gietvloer in uw woning op het Zeeburgereiland

Zodra u de woning van uw dromen heeft gevonden is het tijd om na te denken over het interieur. De gietvloeren van Coatingvloer.nl passen perfect bij de moderne woningen op het Zeeburgereiland. Gietvloeren hebben een mooie strakke uitstraling. Er zijn verschillende soorten gietvloeren met elk hun eigen stijl en de gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

De volledig naadloze vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. De vloeren zijn erg hygiënisch, makkelijk schoon te maken en te combineren met vloerverwarming. Als u vlak naast het water gaat wonen is het slim om voor een vochtwerende vloer te kiezen. Een gietvloer is volledig vochtwerend, waardoor hij niet krom zal trekken als de vloer nat wordt.

Een duurzame vloer

Duurzaam wonen is voor steeds meer mensen belangrijk. Ook qua vloer kunt u een duurzame keuze maken, door voor een gietvloer van Coatingvloer.nl te kiezen. Onze gietvloeren zijn erg sterk en gaat tientallen jaren mee. Daarnaast worden de materialen voor de gietvloeren geproduceerd in de Groenste Fabriek van Nederland met een CO2-neutrale productie.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren.

[huge_it_portfolio id=”107″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.