Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer en een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Muiden

In deze nieuwbouwwoning in Muiden hebben we twee verschillende vloeren aangebracht, een Design Betonvloer op de begane grond in de tint ‘Perfect Grey’ en een PU Gietvloer Green Line in de rest van de woning in de tint ‘Steel’. Alleen in de voorkamer ligt een houten vloer, omdat ze de warme uitstraling van hout gezellig vinden.

Twee verschillende vloeren

De bewoners zijn via via bij Coatingvloer.nl terecht gekomen en wisten al goed dat ze een van onze vloeren wilden hebben. Uiteindelijk hebben ze voor twee verschillende vloeren gekozen. De betonvloer heeft een stoere en robuuste uitstraling, terwijl de gietvloer in de solo uitvoering volledig egaal is. Hierdoor straalt de gietvloer rust uit.

Waarom deze tinten?

De bewoners hebben voor de tint ‘Perfect Grey’ gekozen omdat deze de warmste grijstint in onze collectie is. Hierdoor staat deze schitterend bij de houten vloer en bij de groene muur. De tint op de eerste verdieping is ‘Steel’ een iets koelere en rustigere kleur die perfect past bij de slaapkamers.

Onze ervaring met Coatingvloer.nl is erg goed. De vloerleggers zijn aardige jongens en we zijn erg blij met het resultaat.

Een mix van modern en klassiek

In de woning hebben de bewoners expres gekozen om ook klassieke elementen te gebruiken. Zo hebben ze bijvoorbeeld voor deuren gekozen in de stijl van de jaren dertig. Een nieuwbouwwoning is al snel heel strak en dat wilden ze voorkomen. De mix van modern en wat klassieker staat mooi bij elkaar. Er zijn ook zachte en warme kleuren gebruikt die voor een gezellige sfeer zorgen. Zoals de groenblauwe muur in de woonkamer, de lichtblauwe eetkamerstoelen en de warme verlichting in de keuken.

Een gietvloer of een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”106″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.