Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Het is alweer een tijd geleden dat we deze gietvloer hebben aangebracht in deze nieuwbouwwoning in Almere. De vloer ligt er al sinds najaar 2016. Maar omdat de bewoonster ons regelmatig tagt op Instagram zijn we weer eens langsgegaan om foto’s te maken van de gietvloer en deze prachtige woning. Een gietvloer gaat wel tientallen jaren mee. Na drie jaar gebruik is er geen verschil te zien met toen de vloer net was opgeleverd. De bewoonster is nog altijd erg tevreden met de betonlook gietvloer. Inmiddels hebben meerdere mensen in de straat een gietvloer in huis.

Een betonlook gietvloer

De PU Gietvloer Green Line is aangebracht in een betonlook uitvoering. Dit geeft een natuurlijker effect. De bewoonster wilde het ‘gymzaal effect’ voorkomen en heeft daarom voor het betonlook effect gekozen. Door twee tinten te mixen heeft de gietvloer lichte kleurverschillen wat de vloer speelser maakt. Maar ook als u juist van één egale kleur houdt is dat bij ons mogelijk. Dan kiest u voor een solo uitvoering. De vloer heeft de grijstint ‘Chique’.

In de showroom van Coatingvloer.nl hadden we meteen een goed gevoel en dat is niet veranderd. Ze hebben echt vakwerk geleverd. Het was fijn dat we bij het aanbrengproces konden zijn en ze leveren goede service.

Een naadloze vloer

De gietvloer hebben we in de gehele woning aangebracht. Het is een bungalow met een grote woonkamer met open keuken. De naadloze gietvloer reikt tot in alle hoeken van de woning en maakt de woning zo nog meer één geheel. Er zijn verschillende hoekjes gecreëerd, zoals een bureautje voor de kinderen en de zithoek met een grote hoekbank. De woning is erg licht, vooral doordat een kant van de woning volledig uit grote ramen bestaat. In de badkamer staat een prachtig wit bad, die direct op de vochtwerende gietvloer staat.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan