Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Het is alweer een tijd geleden dat we deze gietvloer hebben aangebracht in deze nieuwbouwwoning in Almere. De vloer ligt er al sinds najaar 2016. Maar omdat de bewoonster ons regelmatig tagt op Instagram zijn we weer eens langsgegaan om foto’s te maken van de gietvloer en deze prachtige woning. Een gietvloer gaat wel tientallen jaren mee. Na drie jaar gebruik is er geen verschil te zien met toen de vloer net was opgeleverd. De bewoonster is nog altijd erg tevreden met de betonlook gietvloer. Inmiddels hebben meerdere mensen in de straat een gietvloer in huis.

Een betonlook gietvloer

De PU Gietvloer Green Line is aangebracht in een betonlook uitvoering. Dit geeft een natuurlijker effect. De bewoonster wilde het ‘gymzaal effect’ voorkomen en heeft daarom voor het betonlook effect gekozen. Door twee tinten te mixen heeft de gietvloer lichte kleurverschillen wat de vloer speelser maakt. Maar ook als u juist van één egale kleur houdt is dat bij ons mogelijk. Dan kiest u voor een solo uitvoering. De vloer heeft de grijstint ‘Chique’.

In de showroom van Coatingvloer.nl hadden we meteen een goed gevoel en dat is niet veranderd. Ze hebben echt vakwerk geleverd. Het was fijn dat we bij het aanbrengproces konden zijn en ze leveren goede service.

Een naadloze vloer

De gietvloer hebben we in de gehele woning aangebracht. Het is een bungalow met een grote woonkamer met open keuken. De naadloze gietvloer reikt tot in alle hoeken van de woning en maakt de woning zo nog meer één geheel. Er zijn verschillende hoekjes gecreëerd, zoals een bureautje voor de kinderen en de zithoek met een grote hoekbank. De woning is erg licht, vooral doordat een kant van de woning volledig uit grote ramen bestaat. In de badkamer staat een prachtig wit bad, die direct op de vochtwerende gietvloer staat.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”105″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.