Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een grijze gietvloer in een woning in Bunschoten

De bewoners van deze nieuwbouwwoning waren nog op zoek naar de geschikte vloer, tot ze de gietvloer van de buren zagen. Die vonden ze zo mooi! Na een bezoek aan onze showroom wisten ze het zeker. Het werd een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘ Steel’. Wij hebben de gietvloer in deze woning op ruim 240 vierkante meter aangebracht.

De grijstint ‘Steel’

Ook de qua kleur waren ze er snel uit. Dat het grijs moest worden was zeker, want dat past perfect bij hun stijl en de rest van het interieur. Maar bij Coatingvloer.nl zijn er veel verschillende grijstinten mogelijk. In onze showroom hebben we zelf een gietvloer in de tint ‘Steel’ liggen en dat was de perfecte kleur voor de bewoners. Steel is een koele en lichte grijstint.

Dit is de mooiste vloer die we ooit hebben gehad!

Een modern interieur

De woning is schitterend ingericht. De stijl is minimalistisch en modern. Daar staat de naadloze gietvloer erg goed bij. In de keuken heeft het keukenblok een strakke en minimalistische stijl en is er een mooi uitzicht op de tuin. In de woonkamer vormen de grote hoekbank en de stoffen fauteuils een sfeervolle zithoek. De badkamer is volgens dezelfde stijl ingericht, met een inloopdouche en een modern bad. Qua kleuren vooral grijstinten gebruikt, afgewisseld met wit en zwart. Deze combinatie van kleuren is stijlvol en tijdloos.

Een gietvloer in de hele woning

Het is slim om net als de bewoners van deze woning in heel uw huis een gietvloer te laten aanbrengen. Dit heeft namelijk meerdere voordelen. Ten eerste ziet het er heel mooi uit. Het zorgt voor eenheid tussen verschillende ruimtes en voor rust. Ten tweede is het erg praktisch, u hoeft maar één keer een vloer te laten aanbrengen. Daarnaast is het ook nog eens voordelig, want bij ons betaalt u minder per vierkante meter bij grotere oppervlaktes.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ook eerst online een vrijblijvende offerte aan vragen. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

 

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan