Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een grijze gietvloer in een woning in Bunschoten

De bewoners van deze nieuwbouwwoning waren nog op zoek naar de geschikte vloer, tot ze de gietvloer van de buren zagen. Die vonden ze zo mooi! Na een bezoek aan onze showroom wisten ze het zeker. Het werd een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘ Steel’. Wij hebben de gietvloer in deze woning op ruim 240 vierkante meter aangebracht.

De grijstint ‘Steel’

Ook de qua kleur waren ze er snel uit. Dat het grijs moest worden was zeker, want dat past perfect bij hun stijl en de rest van het interieur. Maar bij Coatingvloer.nl zijn er veel verschillende grijstinten mogelijk. In onze showroom hebben we zelf een gietvloer in de tint ‘Steel’ liggen en dat was de perfecte kleur voor de bewoners. Steel is een koele en lichte grijstint.

Dit is de mooiste vloer die we ooit hebben gehad!

Een modern interieur

De woning is schitterend ingericht. De stijl is minimalistisch en modern. Daar staat de naadloze gietvloer erg goed bij. In de keuken heeft het keukenblok een strakke en minimalistische stijl en is er een mooi uitzicht op de tuin. In de woonkamer vormen de grote hoekbank en de stoffen fauteuils een sfeervolle zithoek. De badkamer is volgens dezelfde stijl ingericht, met een inloopdouche en een modern bad. Qua kleuren vooral grijstinten gebruikt, afgewisseld met wit en zwart. Deze combinatie van kleuren is stijlvol en tijdloos.

Een gietvloer in de hele woning

Het is slim om net als de bewoners van deze woning in heel uw huis een gietvloer te laten aanbrengen. Dit heeft namelijk meerdere voordelen. Ten eerste ziet het er heel mooi uit. Het zorgt voor eenheid tussen verschillende ruimtes en voor rust. Ten tweede is het erg praktisch, u hoeft maar één keer een vloer te laten aanbrengen. Daarnaast is het ook nog eens voordelig, want bij ons betaalt u minder per vierkante meter bij grotere oppervlaktes.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ook eerst online een vrijblijvende offerte aan vragen. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”104″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.