Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Dit zijn de kleurtrends voor BIO Lavasteen gietvloeren in 2024

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. In de wereld van gietvloeren is dat niet anders. Met name de BIO Lavasteen gietvloer van Coatingvloer.nl heeft veel te bieden voor 2024. De kleurtrends voor BIO Lavasteen in het nieuwe jaar zijn verrassend, maar toch klassiek.

Over BIO Lavasteen

De BIO Lavasteen vloer is een hybride vloertype met een robuuste uitstraling. De gietvloer van lavasteen is voor het grootste deel gemaakt van natuurlijke materialen. Het meest kenmerkende element van deze vloer is hoe krasvast het is: lavasteen staat namelijk bekend om hardheid en slijtvaste eigenschappen.

De BIO Lavasteen wordt gebruikt in woningen, maar ook in winkelpanden en kantoren. Wilt u een duurzame vloer die lang mooi blijft én geschikt is voor vloerverwarming? Dan is de BIO Lavasteen de beste keuze voor u.

Veel kleuren beschikbaar

Lavasteen heeft van zichzelf een roodbruine kleur. Wilt u vasthouden aan dat natuurlijke uiterlijk van dit type steen? Dat is goed mogelijk. Maar u kunt ook een heel andere kant op met BIO Lavasteen. Er zijn maar liefst twintig kleuren om uit te kiezen bij Coatingvloer.nl. Grijze en neutrale kleuren blijven populair, maar er zijn nog veel meer kleuropties.

De natuurlijke look

Een kleurtrend voor 2024 die we zien in veel verschillende soorten vloeren is de natuurlijke look. Een robuust uiterlijk dat dicht bij het originele materiaal blijft is dus populair. Die trend is al ontstaan in 2023, maar wordt nog meer doorgetrokken in het nieuwe jaar. Een robuust en natuurlijk uiterlijk is namelijk goed te combineren en een tijdloze keuze.

Lavasteen heeft van nature een bruinrode kleur, maar er zijn ook andere kleurtypen beschikbaar die dat natuurlijke, robuuste uiterlijk aan uw vloer geven. Hetzelfde effect kunt u bijvoorbeeld realiseren met onze kleuren Juvelen en Serra.

Aardetinten

Het is een keuze die u aan moet durven en toch zijn veel mensen u voorgegaan – en dolblij met het resultaat: een vloer in een donkere aardetint. Natuurlijke materialen zijn zoals eerder genoemd al populair, maar donkere aardetinten voeren de boventoon. BIO Lavasteen is verkrijgbaar in een aantal diepe, maar toch warme aardetinten zoals Bastion en Palms. Aardetinten zijn te combineren met ieder type kleur en interieur. Ga voor opvallend door veel pastelkleuren te gebruiken in uw interieur of houd het juist rustig met verscheidene aardetinten op andere plekken in huis.

Durf op te vallen

Een opvallende kleurtrend voor BIO Lavasteen in 2024 is die van een opvallende kleur. Let op: kies alleen voor kleur als u zeker weet dat het u niet tegen gaat staan. Ga voor een klassieke kleur die goed te combineren is wanneer u besluit dat het tijd is voor een andere woonstijl. Maar durf ook op te vallen, bijvoorbeeld met onze BIO Lavasteen kleuren Hampshire en New Castle (respectievelijk donkerblauw en donkergroen). Dit zijn opvallende kleuren, maar toch subtiel genoeg om er jaren plezier van te hebben. Ook als u besluit wijzigingen in uw interieur aan te brengen.

Op zoek naar een BIO Lavasteen vloer?

Bij coatingvloer.nl bent u aan het goede adres voor uw BIO Lavasteen vloer. We hebben een ruime keuze aan kleuren en adviseren u graag over de toepassingen die er mogelijk zijn. Neem contact op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.