Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design Betonvloer ECO in gezinswoning Hillegom

Het gezin in Hillegom was op zoek naar de ideale vloer voor hun nog op te leveren nieuwbouwwoning. Ze startten hun zoektocht online. Hun keuze voor een betonvloer stond al vast, vanwege het gemak in onderhoud en het duurzame karakter. Ze stuitten op onze website en zijn hebben door de positieve recensies en het strakke portfolio voor Coatingvloer.nl gekozen.

Waarom de Design Betonvloer ECO?

De klant had al aangegeven voor een betonvloer te willen gaan. Tijdens het bezoek in onze showroom zijn we met de klant in gesprek gegaan over hun wensen en zo kwamen we uiteindelijk op de Design Betonvloer uit. Een betonvloer bestaat voor 90% uit beton en voor 10% uit polyurethaan. Deze combinatie aan materialen zorgt voor de strakke uitstraling.

We zijn in de showroom heel goed geholpen. Zowel de medewerkers daar als de vloerenleggers waren vriendelijk en gingen deskundig te werk. We zijn ontzettend blij met het resultaat, waar we nog lang van gaan genieten.

Perfect Grey: warm van kleur

De keuze voor het type vloer was gemaakt, nu nog de kleur. Bij de Design Betonvloer ECO heeft u altijd keuze uit 60 verschillende kleuren. De klant gaf zelf aan een voorkeur te hebben voor een lichte kleur, die goed bij de al uitgekozen keuken zou passen. We adviseerden dat een te grijze of een heel lichte kleur soms blauw uit kan pakken. De kleur Perfect Grey lijkt in eerste instantie wat donker, maar ziet er op een groot oppervlak veel lichter uit. Daarnaast is het een warme kleur, die goed past bij het houten werkblad van de keuken.

Even spieken…

Onze vloerenleggers gingen aan de slag met de betonvloer. Omdat de vloer uit verschillende lagen bestaat, neemt het drogen veel tijd in beslag. Wist u dat we in deze droogtijd de vloeren het liefst volledig met rust laten? Vooral bij de toplaag. Zo voorkomen we dat er haren of stof in de vloer opdrogen. Toen de vloer bijna af was, had de klant al even naar binnen gegluurd, om het resultaat alvast te bekijken. In onderstaande video ziet u het resultaat.

Ook zo’n mooie betonvloer in uw woning?

Neem contact op met de specialisten van Coatingvloer.nl. Wist u dat een betonvloer uitstekend te combineren is met vloerverwarming? Daarnaast geldt bij Coatingvloer.nl: hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe voordeliger u uit bent. Vraag een vrijblijvende offerte op of kom langs in onze showroom in Amsterdam!

[huge_it_portfolio id=”133″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.