Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een moderne gietvloer in een Haarlems monument

Recht doen aan de architectuur van een kerk

Moderne kozijnen tegen klassieke lichtbogen, authentiek metselwerk in de zachte tinten koraalrood en okergeel. In hartje Haarlem is een woonkerk gerealiseerd met diverse appartementen. Zo veel mogelijk van de ouderwetse details zijn in de architectuur behouden gebleven. We hebben vol enthousiasme dit prachtige project af mogen maken.

Coatingvloer.nl heeft zowel naar onze wensen geluisterd, maar ook naar die van de architect. Daarmee is gekeken naar het grotere geheel, zodat alles uiteindelijk mooi samen is gekomen.

De wensen van de klant

We werden naast een concullega benaderd voor dit uitzonderlijke project. We zijn het gesprek aangegaan, waarbij we een duidelijk gevoel kregen van de wensen van de klant. We nemen de tijd voor een eerste gesprek, zodat we zeker weten dat we op één lijn met de klant zitten. Uiteindelijk kregen we groen licht om aan de slag te gaan.

De architect adviseerde een lichte kleur vloer

De architect die verantwoordelijk was voor de realisatie van het appartementencomplex adviseerde een lichte vloer. Dit zou het pand niet alleen lichter maken, maar ook de prachtige details van de kerk accentueren. We selecteerden de Design Betonvloer ECO en de PU Gietvloer. Vanwege de rustige uitstraling en het uitzonderlijke contrast met de bakstenen bogen, is er uiteindelijk voor de PU Gietvloer gekozen.

Binnen één week een nieuwe PU Gietvloer

Onze technisch specialist kwam langs op locatie. Voordat we aan de slag konden gaan moest de ingefreesde vloerverwarming nog afgewerkt worden.

Wist u dat alle PU Gietvloeren uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming?

De aannemer durfde het conform onze eisen niet aan, waardoor we direct bijsprongen om de vloerverwarming dicht te smeren. Na deze last minute-oplossing konden we verder! Het project werd binnen een week gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd in een van onze vloeren?

Naast PU Gietvloeren bieden we EP Gietvloeren aan, die zeer geschikt zijn voor bedrijfsruimtes of magazijnen. Vraag een vrijblijvende offerte op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

[huge_it_portfolio id=”132″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.