Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een EP Coatingvloer voor autobedrijf DB Exclusive

Verander de uitstraling van uw bedrijf

DB Exclusive is gespecialiseerd in Car & Interieur Detailing en professionele handwas van uw auto. Het bedrijf was voor zijn werkruimte op zoek naar een bijpassende vloer, die niet alleen de merknaam weerkaatst, maar ook de klassieke automodellen complimenteert. We gingen het gesprek aan met de klant en kwamen al snel uit op de EP Coatingvloer, vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter en de naadloze aansluiting.

Het resultaat is strak en sluit aan op onze merknaam.
We zijn zeer tevreden met onze keuze!

Een strakke hoogglans afwerking

Om de essentie van het bedrijf te achterhalen zijn we als eerst om de tafel gaan zitten. Het bedrijf wist eigenlijk al goed welke uitstraling nodig was om de ruimte tot een mooi geheel te maken. De werkplek moest minimalisme uitstralen met het accent op het belangrijkste onderdeel: de auto’s zelf. Door de felle belichting ter plaatse, die voor zowel functie als styling ingezet zijn, kozen we voor een hoogglans coatingvloer. Hierdoor straalt de ruimte nu high-end design uit.

Ruim 130 m2 aan EP Coatingvloer HQ

Een coatingvloer is ideaal voor in de industrie, met name wanneer de vloer middelzwaar belast wordt. Deze vloeren passen we voornamelijk toe in bedrijfsruimtes en magazijnen. Voor optimaal resultaat brengen we twee lagen aan. Zodra de lagen volledig zijn opgedroogd, wordt de hoogglans afwerking zichtbaar.

Een klassieke lichtgrijze tint

Geïnspireerd door de klassieke oldtimers die de werkplaats passeren, hebben we gekozen voor de kleur RAL 7035. Deze lichtgrijze tint is eigentijds, rustig en met name prettig in grotere ruimtes. De grijze kleur neigt heel zacht naar de kleur groen toe. De hoogglans afwerking zorgt voor een felle weerkaatsing van de lampen, waardoor de ruimte niet de uitstraling van een normale garage heeft, maar een werkplaats van gespecialiseerde ambacht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kom langs in onze showroom om al onze gietvloeren van dichtbij te bekijken. We maken graag een offerte op maat voor u en adviseren welke vloer het best past bij uw ruimte, in zowel functie als branding.
[huge_it_portfolio id=”131″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.