Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Project afgerond bij het nieuwe Apollo Hotel Groningen

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij het gloednieuwe Apollo Hotel Groningen, dat op 25 juni jongstleden zijn eerste gasten verwelkomde. Dit 4-sterren hotel is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts: een Nederlandse keten met kwaliteitshotels en resorts.

Het hotel ligt nabij het centrum van Groningen en is daarom een uitstekend vertrekpunt om de prachtige stad te verkennen. Het hotel kenmerkt zich door een smaakvol design en een strakke inrichting. Hier past een gietvloer natuurlijk perfect bij!

In het Apollo Hotel Groningen hebben wij 400 m2 aan donkergrijze PU Gietvloer Green Line geplaatst. Een PU gietvloer is gemaakt op basis van polyurethaan, een voor de esthetische markt ontwikkeld materiaal dat warm en zacht aanvoelt als u erop loopt. Hierdoor zijn deze vloeren uitermate geschikt voor woningen, kantoren, musea, showrooms én hotels.

Project Apollo Hotel Groningen
Project Apollo Hotel Groningen 1
Project Apollo Hotel Groningen 2
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.