Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Project afgerond bij het nieuwe Apollo Hotel Groningen

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij het gloednieuwe Apollo Hotel Groningen, dat op 25 juni jongstleden zijn eerste gasten verwelkomde. Dit 4-sterren hotel is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts: een Nederlandse keten met kwaliteitshotels en resorts.

Het hotel ligt nabij het centrum van Groningen en is daarom een uitstekend vertrekpunt om de prachtige stad te verkennen. Het hotel kenmerkt zich door een smaakvol design en een strakke inrichting. Hier past een gietvloer natuurlijk perfect bij!

In het Apollo Hotel Groningen hebben wij 400 m2 aan donkergrijze PU Gietvloer Green Line geplaatst. Een PU gietvloer is gemaakt op basis van polyurethaan, een voor de esthetische markt ontwikkeld materiaal dat warm en zacht aanvoelt als u erop loopt. Hierdoor zijn deze vloeren uitermate geschikt voor woningen, kantoren, musea, showrooms én hotels.

Project Apollo Hotel Groningen

Project Apollo Hotel Groningen 1

Project Apollo Hotel Groningen 2

 

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan