Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank te Leiden

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te Leiden. Deze organisatie is in opdracht van de overheid uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderbijslag en AOW-pensioen op tijd en correct betaald worden.

Voor de SVB hebben wij de parkeergarage onder handen genomen. Zo hebben wij onder andere een vloercoating met antislip over de bestaande vloer gelegd (750 m2). Deze dunne kunststof toplaag is sterk en slijtvast. Daarnaast zorgt de antislip ervoor dat de ondergrond niet glad is, waardoor ongelukken als val- en glijpartijen vermeden worden.

Op de hellingbaan (125 m2) hebben wij een ECA vloercoating met een zeer veilige antislip laag geplaatst. Deze vloercoating is een veilige en sterke vloercoating die onder natte omstandigheden veilig loop- en berijdbaar is.

Bent u op zoek naar een veilige en sterke vloercoating voor uw parkeergarage? Coatingvloer.nl geeft u graag advies over de beste oplossing voor uw parkeergarage. Neem vrijblijvend contact met ons op.

project sociale verzekeringsbank leiden 2 project sociale verzekeringsbank leiden

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan