Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank te Leiden

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te Leiden. Deze organisatie is in opdracht van de overheid uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderbijslag en AOW-pensioen op tijd en correct betaald worden.

Voor de SVB hebben wij de parkeergarage onder handen genomen. Zo hebben wij onder andere een vloercoating met antislip over de bestaande vloer gelegd (750 m2). Deze dunne kunststof toplaag is sterk en slijtvast. Daarnaast zorgt de antislip ervoor dat de ondergrond niet glad is, waardoor ongelukken als val- en glijpartijen vermeden worden.

Op de hellingbaan (125 m2) hebben wij een ECA vloercoating met een zeer veilige antislip laag geplaatst. Deze vloercoating is een veilige en sterke vloercoating die onder natte omstandigheden veilig loop- en berijdbaar is.

Bent u op zoek naar een veilige en sterke vloercoating voor uw parkeergarage? Coatingvloer.nl geeft u graag advies over de beste oplossing voor uw parkeergarage. Neem vrijblijvend contact met ons op.

project sociale verzekeringsbank leiden 2
project sociale verzekeringsbank leiden
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.