Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank te Leiden

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te Leiden. Deze organisatie is in opdracht van de overheid uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderbijslag en AOW-pensioen op tijd en correct betaald worden.

Voor de SVB hebben wij de parkeergarage onder handen genomen. Zo hebben wij onder andere een vloercoating met antislip over de bestaande vloer gelegd (750 m2). Deze dunne kunststof toplaag is sterk en slijtvast. Daarnaast zorgt de antislip ervoor dat de ondergrond niet glad is, waardoor ongelukken als val- en glijpartijen vermeden worden.

Op de hellingbaan (125 m2) hebben wij een ECA vloercoating met een zeer veilige antislip laag geplaatst. Deze vloercoating is een veilige en sterke vloercoating die onder natte omstandigheden veilig loop- en berijdbaar is.

Bent u op zoek naar een veilige en sterke vloercoating voor uw parkeergarage? Coatingvloer.nl geeft u graag advies over de beste oplossing voor uw parkeergarage. Neem vrijblijvend contact met ons op.

project sociale verzekeringsbank leiden 2 project sociale verzekeringsbank leiden

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.