Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Is een gietvloer voordelig?

Een gietvloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De mooie strakke vloer heeft veel praktische voordelen en ziet er ook nog eens prachtig uit. Maar een nieuwe vloer is voor velen van ons een grote investering. Denkt u eraan om een gietvloer te laten aanbrengen? We vertellen u graag waarom een gietvloer voordelig is.

De prijs van een gietvloer

We zullen eerlijk zijn. Een gietvloer is bij aanschaf niet de goedkoopste vloer. Wanneer u krap bij kas zit dan zijn er andere goedkopere opties te vinden. Maar voor de iets hogere prijs die u betaalt voor een gietvloer krijgt u wel veel terug. Ten eerste is een gietvloer een echte blikvanger in huis. De vloer is erg stijlvol en u zult vaak complimenten krijgen over uw mooie vloer. Ten tweede is een gietvloer makkelijk in onderhoud. De vloer raakt niet snel beschadigd en vloeistoffen dringen niet door tot in de vloer. Hierdoor heeft u geen onnodige schoonmaakkosten. Voor een kwaliteit vloer is een gietvloer daarom een voordelige keuze.

Een slimme investering

Maar er zijn nog meer redenen waarom een gietvloer voordelig is. Een gietvloer is namelijk erg sterk en duurzaam. U kunt jaren genieten van de vloer. Wanneer een andere vloer al vervangen had moeten worden ligt uw gietvloer er nog mooi bij. Hierdoor verdient u over tijd uw geld terug. Het is een slimme investering. Mocht de toplaag na jaren toch zijn glans hebben verloren dan is deze snel en voor een lage prijs opnieuw aan te brengen. Hierdoor is uw gietvloer weer net zo mooi als toen hij net was aangebracht.

Groter oppervlakte

Om de prijs van een gietvloer per vierkante meter te verlagen kunt u de gietvloer op de gehele benedenwoning laten aanbrengen. Hierdoor bespaart u geld omdat de prijs van een gietvloer lager wordt bij een groter oppervlakte. Daarnaast ziet dit er ook nog eens erg mooi uit. Wanneer de gehele benedenwoning een gietvloer heeft creëert dit één mooi geheel en zal dit de woning optisch vergroten. Leer hier meer over de prijs van een gietvloer: gietvloer prijs

Tip: Het is ook mogelijk om samen met de buren tegelijkertijd een gietvloer te laten aanbrengen. U krijgt dan burenkorting waardoor de prijs per vierkante meter lager wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de burenkorting of over de prijzen van onze gietvloeren.

Conclusie: Een gietvloer is een investering waar u uw hele leven lang plezier van heeft. Uiteindelijk verdient u zo uw geld terug en daarom is een gietvloer voordelig.

Bron afbeelding: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.