Gietvloer Rotterdam: een stoere en unieke design gietvloer

Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam biedt u de mogelijkheid voor een fantastische vloer te kiezen die een lange levensduur kent en voor vele toepassingen geschikt is. Het assortiment van Gietvloer Rotterdam bestaat namelijk uit meerdere typen gietvloeren die tot in detail kunnen worden afgewerkt op basis van uw wensen. Daarbij wordt uiteraard ook gekeken naar de ruimte en het doel van het gebruik, want dat zal in een fabriek anders zijn dan in een parkeergarage en in een woning weer anders dan in een kantoor.

Op maat samengestelde vloer van Gietvloer Rotterdam

Het is natuurlijk van groot belang dat u tevreden bent met het resultaat en dat ook blijft. Daarom werkt Gietvloer Rotterdam de vloer van uw keuze geheel naar wens af. Elk project wordt uitgevoerd met een gietvloer die op maat is samengesteld. Dat is de standaard van Gietvloer Rotterdam en zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat en dat ook blijft. Maatwerk is in alle opzichten van toepassing en niet alleen met het samenstellen van de vloer. U ontvangt tijdens het project namelijk begeleiding op maat.

Gietvloer in woonhuis in Rotterdam

De gietvloeren Rotterdam van Coatingvloer.nl zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Toepassing van vloeren door Gietvloer Rotterdam

Het toepassingsgebied van vloeren door Gietvloer Rotterdam onderscheidt zich in de eerste plaats tussen de zakelijke en particuliere markt. Met betrekking tot de particuliere vraag naar gietvloeren in Rotterdam voorziet Gietvloer Rotterdam in vloeren die naadloos en strak in woningen worden aangebracht. Het toepassingsgebied voor de zakelijke markt is nog breder en varieert van vloeren die aangebracht worden in werkplaatsen tot parkeergarages en van bakkerijen tot kantoren.

Zakelijke gietvloer

De specialisten van Gietvloer Rotterdam hebben al verschillende kantoorpanden, werkplaatsen, showrooms en sportscholen in Rotterdam voorzien van een prachtige gietvloer. Door de onderhoudsvriendelijkheid, krasbestendigheid en scherpe prijs zijn gietvloeren erg populair in de zakelijke sector. Wij komen graag bij uw bedrijf langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Gietvloer voor particulieren

Een gietvloer kan in elk woonhuis of appartement naadloos worden aangebracht in Rotterdam. Door de veelzijdigheid van een gietvloer, kan de vloer overal worden toegepast. Van de woonkamer tot de keuken en van de slaapkamer tot aan de studeerkamer. Wist u dat een gietvloer zelfs kan worden aangebracht in de badkamer? Een gietvloer is 100% waterdicht, waardoor het water niet in de vloer trekt.

De prijs van een gietvloer in Rotterdam

Omdat er een aantal factoren van invloed zijn op de gietvloer prijs, kunnen wij vooraf nooit een exacte prijsopgave noemen. De prijs wordt namelijk onder andere bepaald door de grootte van de oppervlakte, de gekozen kleuren, de vorm van de ruimte waar de vloer wordt gelegd en de ondergrond. Hoe groter het oppervlakte is, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. U profiteert namelijk van een korting doordat wij efficiënter te werk kunnen gaan. Dit geldt voornamelijk voor grote rechthoekige oppervlakken. Wanneer de ruimte veel hoeken en bochten heeft, is het aanbrengen van een gietvloer arbeidsintensiever, waardoor de kosten kunnen stijgen. Daarnaast is de ondergrond een belangrijke factor in het kostenplaatje. De ondervloer dient volledig egaal te zijn om een gietvloer te kunnen aanbrengen. Als dit nog niet het geval is, gaan onze vakmensen de vloer eerst egaliseren. Bent u zelf handig? Dan kunt u kosten besparen door het zelf te doen.

Ruim assortiment gietvloeren

Coatingvloer.nl legt verschillende soorten gietvloeren aan in Rotterdam en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor het professioneel laten aanleggen van woonbeton vloeren, beton cire vloeren, betonlook vloeren en coatingvloeren. Wij lichten de woonbeton en betonlook vloer hieronder verder toe.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een comfortabele en naadloze vloer met een stoere industriële uitstraling. De gietvloer met het uiterlijk van een betonvloer is zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Om de betonlook vloer te personaliseren kunt u een afbeelding of logo in de vloer laten inbrengen. Ook is het mogelijk om twee of meerdere kleuren met elkaar te combineren, zodat een uniek resultaat ontstaat.

Woonbeton

Wanneer u op zoek bent naar een stevige gietvloer, is woonbeton de ideale vloer. Een woonbeton vloer is namelijk enkele lagen dikker dan een reguliere gietvloer. Woonbeton is leverbaar in elke RAL- en NCS-kleur en is zeer eenvoudig te reinigen.

Bekijk alle gietvloeren op de gietvloerpagina.

Vrijblijvende offerte van Gietvloer Rotterdam

U kunt direct wanneer u dat wenst een vrijblijvende offerte aanvragen bij Gietvloer Rotterdam door het daarvoor bestemde aanvraagformulier in te vullen en online naar ons toe te sturen. Ons streven is om u binnen vijf werkdagen de offerte te doen toekomen, die uiteraard zonder verplichtingen verstrekt wordt. Een afspraak maken om naar de gietvloerenshowroom van Gietvloer Rotterdam te komen, is snel te regelen. U hoeft dan alleen maar even te bellen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl