Een betonlook gietvloer in een nieuwbouwwoning in Oegstgeest | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een nieuwbouwwoning in Oegstgeest

Een betonlook gietvloer in een nieuwbouwwoning in Oegstgeest

Nadat ze de PU Gietvloer Green Line bij vrienden hadden zien liggen, wisten de bewoners van deze nieuwbouwwoning zeker dat ze ook zo’n vloer wilden. En na het bezoek aan onze showroom waren ze helemaal om. Ze hebben gekozen voor de betonlook tint ‘Chique’, een lichte grijstint. Wij hebben de vloer in totaal op 190 vierkante meter aangebracht.

Weer een gietvloer

De bewoners hadden in de vorige woning ook een gietvloer. Deze was echter alweer 13 jaar oud en het was een epoxyvloer. Omdat het gebruiksgemak van de epoxyvloer goed was bevallen, waren de bewoners weer op zoek naar een gietvloer. De nieuwe vloer is de PU Gietvloer Green Line, een gietvloer op basis van polyurethaan.

Een PU Gietvloer Green Line is zachter dan een epoxy gietvloer en is daardoor comfortabeler. Tegenwoordig zien we epoxyvloeren eigenlijk alleen nog bij de industrie, voor woonhuizen raden we altijd een gietvloer op basis van polyurethaan aan.

Nadat we de gietvloer bij vrienden hebben zien liggen, hebben we de showroom van Coatingvloer.nl bezocht. Hier zijn we erg goed geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd en we hebben alle kleuren goed kunnen vergelijken. Dit was erg prettig.

Een grijze gietvloer

De grijstint ‘Chique’ ligt op een groot oppervlakte in onze showroom. Daardoor konden de bewoners goed zien hoe de kleur eruit ziet. Het is een lichtere grijstint dan dat ze voorheen hadden. Precies waar ze naar op zoek waren! Grijs is de populairste kleur voor gietvloeren. Het is een rustige kleur, die bij veel stijlen en andere kleuren past en die ook niet uit de mode raakt. Een slimme keuze.

Grijs en pasteltinten

De woning is modern en minimalistisch ingericht met meubels met strakke maar ook ronde vormen. Zoals de witte strakke wandkast, de moderne hoekbank en de grijze ronde poef. Qua kleuren is er een mix van grijs, wit en pastelkleuren te zien. Dat maakt het interieur fris, maar ook zacht. De pastelkleuren komen terug in het schilderij, in de bank en in de zalmroze muur. De donkerblauwe veloursbank is een leuke tegenhanger.

Een gietvloer in uw woning?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning dichtbij Alkmaar
Een grijze gietvloer in een woning in Bunschoten