Gietvloer Gorinchem: mooie gietvloeren voor woning, bedrijf en showroom
Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Gietvloer Gorinchem

Een gietvloer is als vloer om op te wonen een verrijking in het interieur. Een verrijking als het gaat om het design, comfort en warmte. Het is een aanwinst die vele jaren vele voordelen biedt. Zo is ook het praktisch gemak van deze volledig naadloze vloer groot. De gietvloer past in de woonkamer, slaapkamers en zelfs in de keuken. Dat is ook meteen hygiënisch. Gietvloer Utrecht heeft ook gietvloeren voor industriële doeleinden. Of als vloerbedekking in kantoren, winkels en showrooms. Daarnaast zijn er speciale gietvloeren in de vorm van betonlook vloeren, woonbeton en betonvloeren.

Gietvloer prijs

U wilt uiteraard weten wat de gietvloer prijs is voor de gietvloer die u op het oog heeft. Er zijn meerdere aspecten die bij het samenstellen van de gietvloer prijs komen kijken. Naast de verschillende kosten voor materiaalsoorten is er natuurlijk het oppervlak. De m2 prijs is anders per vloersoort en per oppervlakte. Verder is er rekening te houden met extra kosten als er speciale wensen zijn. Of als er nog een voorbereiding nodig is om de dragende vloer klaar te maken voor het plaatsen van de gietvloer. Wij bieden met een indicatieve prijsrange inzicht in de kosten, maar u heeft de gelegenheid een offerte aan te vragen.

Vloercoating

De toepassing van vloercoating biedt ongekend veel opties als eenvoudig, maar zeer doeltreffende vloerafwerking. Vloercoating is niet meer dan een dunne laag kunsthars die over verrassende eigenschappen beschikt. Bijvoorbeeld over een slijtvast karakter en de eigenschap waterdicht te zijn. Vloercoating is zelfs meer dan waterdicht, want op basis van epoxy is er sprake van een chemische resistentie. Coatings zijn geschikt als zelfstandige vloerafwerking op bijvoorbeeld beton of anhydriet. Het is echter ook een afwerking die toe te passen is op bestaande kunststofvloeren. Bijvoorbeeld om als nieuwe toplaag te dienen als de oude is versleten of verkleurd is.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een typische industrievloer die tegen zware belasting en tegen chemicaliën bestand is. Bovendien betreft het hier een afwerking die slijtvast is en als coating of als gietvloer is aan te brengen. De kleurvariaties bieden de mogelijkheid om in praktische zin functionele aanwijzingen op te nemen. Dan gaat het bijvoorbeeld om een onderscheid aanbrengen in parkeervakken in een parkeergarage. Of om rijpaden en loopbanen aan te brengen in een andere kleur in het magazijn. Er zijn extra toevoegingen en speciale uitvoeringen beschikbaar. Gietvloer Gorinchem levert epoxyvloeren dan ook perfect op maat samengesteld.

Betonvloer

Een betonvloer springt in het oog vanwege het robuuste karakter, maar ook vanwege de speelse levendigheid. De stijl is industrieel en het spreekt voor zich dat grijstinten een grote voorkeur hebben. Gietvloer Gorinchem heeft echter ook andere prachtige kleuren beschikbaar om de betonvloer in uit te voeren. De betonstructuur is dan ook aanwezig, maar zorgt net even voor een ander soort sfeer in het interieur. Er zijn dan ook verschillende soorten sfeer te creëren met het design en kleur van een betonvloer. Deze vloer is zowel geschikt voor woningen in Gorinchem als voor bedrijven met een stijlvolle bedrijfsruimte.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer bestaat uit kunsthars en heeft een opvallend design vanwege de kleurvermenging. De vermenging van de tinten stopt voordat de kleuren geheel in elkaar opgaan. Dat creëert dan ook het speciale uiterlijk waar de betonlook vloer om bekend staat. Het design is prachtig, maar de overige eigenschappen bieden ook vele voordelen. Bijvoorbeeld het gevoel van warmte en comfort net als de ervaring met het praktische gemak van de schoonmaak. Onze betonlook vloeren zijn in elk trendy of industriële inrichting een aanwinst. Dat geldt zowel voor woningen als bedrijven in Gorinchem en omgeving.

Woonbeton

Woonbeton is een bijzonder soort gietvloer en is speciaal vanwege het materiaal en de ambachtelijke wijze van uitvoering. Woonbeton is een cementgebonden vloer die voor een prachtige uitstraling zorgt in het interieur. Deze vloer past in eigentijdse interieurs in zowel het bedrijfsleven als in woningen. Het minimalistische design van deze naadloze vloer is bijzonder in combinatie met het uiterlijk van beton. De vloer is warm, comfortabel en indien gewenst geschikt om vloerverwarming onder toe te passen. Woonbeton van Gietvloer Gorinchem heeft een lange levensduur en is op meerdere dragende vloeren toe te passen.

Nieuwbouw & renovatie

Nieuwbouwprojecten lenen zich net als renovatieprojecten perfect voor de toepassing van gietvloeren. Gietvloer Gorinchem richt zich op nieuwbouw en op renovatie, waarbij zowel de particuliere als zakelijke markt wordt bediend. Onze gietvloeren zijn modern en eigentijds en daarom onder meer geschikt voor de toepassing in nieuwbouwwoningen in Gorinchem. Of in nieuwe bedrijfspanden. Wij houden rekening met oplevertermijnen voor de plaatsing van de door u gewenste gietvloer. Qua renovatieprojecten van bestaande bouw geldt dat het complete assortiment geschikt is voor toepassing.

Onderhoud

Het onderhoud van een gietvloer beperkt zich tot het goed schoonhouden van de vloer. U ziet zich dus niet elk jaar geconfronteerd met onderhoudswerkzaamheden. Dat is gewoon niet van toepassing op onze gietvloeren. Pas na een jaar of acht of tien is het nodig om op een gietvloer een nieuwe topcoating aan te brengen. Dat neemt niet weg dat er situaties zijn, waarin eerder onderhoud nodig is. Bijvoorbeeld na een beschadiging in het oppervlak van de gietvloer. Of indien er een ernstige en ongewenste mate van verkleuring is. Neem gerust contact op met Gietvloer Gorinchem voor meer informatie over onderhoud.

Showroom

De showroom van Gietvloer Gorinchem is op afspraak te bezoeken. Wij raden zeker aan om langs te komen. Dan ziet u de gietvloeren in het echt en is er alle gelegenheid om uw wensen voor te leggen. Wij hebben de beste adviseurs in dienst die over de nodige expertise beschikken om uw ideale gietvloer te maken. Bel meteen om een afspraak in te plannen.

Offerte aanvraag

Een kostenindicatie laat een globaal beeld zien van de prijzen van gietvloeren. Het is echter beter om een offerte aan te vragen als u interesse heeft in een gietvloer. Wij stellen u in de gelegenheid om het offerteformulier ingevuld naar ons toe te zenden. Dan krijgt u van ons uiterlijk binnen vijf werkdagen bericht met inzicht in de prijs van de gietvloer.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl