Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer nieuwbouw

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! U gaat een leuke en spannende tijd tegemoet. Een tijd waarin u veel keuzes moet maken, van de inrichting van de badkamer en keuken tot een lichtplan. En natuurlijk gaat u op zoek naar de perfecte vloer. Een prachtige gietvloer van …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer nieuwbouw

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! U gaat een leuke en spannende tijd tegemoet. Een tijd waarin u veel keuzes moet maken, van de inrichting van de badkamer en keuken tot een lichtplan. En natuurlijk gaat u op zoek naar de perfecte vloer. Een prachtige gietvloer van Coatingvloer.nl is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en leverbaar in alle Sikkens, RAL- en NCS-kleuren.

 • Nieuwbouw gietvloer in 5 dagen aanbrengen
 • Aangebracht door ervaren vakmensen
 • Groot aanbod gietvloeren
 • Alle gietvloeren bekijken in onze showroom
 • Gietvloeren op maat voor iedere gelegenheid

Soorten gietvloeren in nieuwbouw

DesignvloerenPopulairste toepassingBelangrijkste eigenschapSamenstellingAantal kleurenLaagdikteVloerverwarmingPrijs €/m2
PU Gietvloer GreenLineGehele woningMeest comfortabel100% polyurethaan30002,0 mm – 3,0 mmVanaf € 60,00
Design BetonvloerBenedenverdiepingIndustriële uitstraling10% polyurethaan en 90% beton605,0 mm – 6,0 mmVanaf € 73,00
WoonbetonBenedenverdiepingComfort & design10% polyurethaan en 90% beton305,0 mm – 6,0 mmVanaf € 73,00
Beton CireSanitaire ruimtesPrachtige schakeringen20% polyurethaan en 80% beton302,0 mm – 3,0 mmVanaf € 73,00
MicrocementSanitaire ruimtesOok voor wanden20% polyurethaan en 80% beton302,0 mm – 3,0 mmVanaf € 73,00
GrindvloerKantoorKarakteristiek78% grind en 12% epoxy404,0 mm – 6,0 mmVanaf € 24,00

Een gietvloer is een populaire vloerkeuze voor veel nieuwe huiseigenaren. En dat is niet voor niks, want een gietvloer is een toekomstbestendige en duurzame vloeroplossing die goed samengaat met vloerverwarming. Wilt u ook jarenlang woonplezier van uw vloer? Lees snel verder over de kansen die een gietvloer in nieuwbouw biedt.

Welke gietvloer in nieuwbouw?

De voordelen van een gietvloer in nieuwbouw zijn groot, maar welke gietvloer is nou het meest geschikt voor uw nieuwbouwwoning? Volg het onderstaande stappenplan om te achterhalen uit welke vloertypes geschikt zijn voor uw nieuwbouwproject.

1. In welke ruimte komt de gietvloer te liggen?

Het gebruik van de ruimte heeft invloed op de keuze van de gietvloer. De ene soort gietvloer is zeer geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. U kunt zelfs de muren van uw badkamer en toilet met beton ciré of microcement laten afwerken. Onze PU Gietvloer Green Line biedt veel comfort biedt in combinatie vloerverwarming en is een favoriet voor woonkamers, slaapkamers en werkkamers. Wilt u een van uw kamers als thuisgym inrichten dan kunnen we de vloer voorzien van een antislip toplaag.

2. Een gietvloer met of zonder vloerverwarming?

Sommige gietvloeren gaan beter samen met vloerverwarming dan andere. Om optimaal rendement van uw vloerverwarming te behalen adviseren we u onze duurzame gietvloeren, de design betonvloer of de PU Gietvloer Green Line.  De warmtegeleiding van deze twee soorten gietvloer is optimaal. Heeft u geen vloerverwarming, dan kunt u zich ook op de rest van ons gietvloer aanbod richten, zoals woonbeton, microcement of een grindvloer.

3. Uiterlijke vormgeving van gietvloer nieuwbouw

Neemt u de inrichting van uw vorige woning mee naar dit nieuwe project of begint u met een schone lei? Met een gietvloer kunt u in ieder geval alle kanten op. Wat uw interieurwensen ook zijn, wij helpen u bij het realiseren van uw droomhuis. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons in de showroom langskomen.

Gietvloer nieuwbouw: onze expertise

In een paar jaar tijd is de gietvloer een razend populaire vloer geworden. Maar hoe komt dat eigenlijk? Gietvloeren zijn vooral geliefd omdat de vormgeving, afwerking en kleur veel variatie biedt. Daarnaast is het een vloer die weinig onderhoud nodig heeft waardoor u weinig tijd kwijt bent aan schoonmaken. Een gietvloer is dus perfect voor een druk bestaan.

Door onze jarenlange gietvloer nieuwbouw ervaring zijn onze vakmensen geoefend in het aanbrengen van een gietvloer in nieuwbouw en mogen wij onszelf terecht experts in ons vakgebied noemen.

Gietvloer nieuwbouw ervaringen

De ervaring leert dat gietvloeren in nieuwbouw veel voordelen hebben. Daarnaast merken we dat aannemers en projectmanagers vaak een gietvloer in nieuwbouw adviseren. Zij houden zich op dagelijkse basis bezig met nieuwbouwprojecten en zij baseren hun advies op veelvuldige gietvloer nieuwbouw ervaringen. Kijk ook op onze pagina met gietvloer ervaringen als u meer wil weten over gietvloer nieuwbouw ervaringen van klanten die u voor gingen.

Nieuwbouw gietvloer prijs m2

Wat kost een gietvloer in nieuwbouw? Zodra we al uw wensen op een rijtje hebben gezet kunnen we de exacte prijs van uw gietvloer bepalen. Om u alvast een indicatie te geven: de prijs van onze goedkoopste gietvloer ligt tussen de € 24,- en € 41,- per vierkante meter. Bekijk voor een compleet beeld ons gietvloer prijsoverzicht.

Vraag direct een gratis prijsberekening op om direct meer informatie te krijgen over de gietvloer prijs. Binnen 1 werkdag ontvangt u de vrijblijvende prijsopgave.

Korting op gietvloer nieuwbouw

Hoe meer vierkante meters gietvloer we in uw nieuwbouwproject aanbrengen, hoe hoger de korting. Dat geldt niet alleen voor de vierkante meters in uw eigen woning, als uw buren ook voor een gietvloer kiezen dan tellen die meters ook mee. Dit is de zogenaamde burenkorting die we aanbieden. Vanzelfsprekend kiest u onafhankelijk van uw buren een type, kleur en afwerking voor uw gietvloer. Bij het berekenen van de korting kijken we alleen naar het totale aantal vierkante meters. Laat uw prijs samen berekenen en profiteer met uw buren van projectkorting op een gietvloer.

Gietvloer nieuwbouw inspiratie

De opleverdatum van uw nieuwbouwwoning komt steeds dichterbij en het is tijd om het plan voor de vloeren definitief te maken. Een groot deel van onze particuliere klanten ging u voor en koos voor een gietvloer in hun nieuwbouwhuis. Wilt uw weten wat voor hen doorslaggevend was of gewoon nog wat inspiratie over een gietvloer in nieuwbouw opdoen voor u de knoop doorhakt? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Regio’s waarin wij werkzaam zijn

Coatingvloer.nl levert uw gietvloer in nieuwbouw in heel Nederland. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van onze ervaring met nieuwbouwprojecten. Voor een persoonlijk advies en een aanbod op maat neemt u contact met ons via info@coatingvloer.nl op of vraagt u online een offerte bij ons op.

Omgeving Amsterdam

 • Nieuwbouw Amsterdam
 • Nieuwbouw Almere
 • Nieuwbouw Amersfoort
 • Nieuwbouw Haarlem
 • Nieuwbouw Amstelveen
 • Nieuwbouw Weesp

Omgeving Rotterdam

 • Nieuwbouw Rotterdam
 • Nieuwbouw Leiden
 • Nieuwbouw Zoetermeer
 • Nieuwbouw Barendrecht
 • Nieuwbouw Capelle Aan Den IJssel
 • Nieuwbouw Alphen Aan Den Rijn

Omgeving Utrecht

 • Nieuwbouw Utrecht
 • Nieuwbouw Zeist
 • Nieuwbouw Maarssen
 • Nieuwbouw Woerden
 • Nieuwbouw Hilversum
 • Nieuwbouw Nieuwegein

We maken graag een afspraak met u om langs te komen in onze showroom in Amsterdam. Parkeer direct voor de deur. Dan kunt u al uw vragen stellen aan onze experts en direct alle opties voor een gietvloer nieuwbouw bekijken en ervaren. We adviseren u over de best passende nieuwbouw gietvloer die bij uw behoeften aansluit. Daarnaast krijgt u direct een indruk van ons kleuraanbod.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem voor meer informatie en advies over nieuwbouw en gietvloeren telefonisch contact met ons op via 020 845 2650. Wilt u direct een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 1 werkdag sturen wij u een voorstel op maat.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.