Gietvloer Den Haag: een naadloze vloer in woning of bedrijf
Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag is uw specialist als u de keuze maakt voor de aanschaf van een schitterende vloer met de garantie op een lange levensduur. Een vloer die qua originaliteit uniek blijft en vanaf het allereerste moment voorziet in een aangenaam comfort. Gietvloeren zijn de specialiteit van Gietvloer Den Haag en daarin bieden wij u een ruime keuze. Dat is belangrijk, want wij willen dat u die vloer krijgt die bij u past en aansluit op het interieur en gebruikseisen. Een gietvloer in een fabriek of parkeergarage stellen wij bijvoorbeeld anders samen dan een vloer in een woning of in een kantoor. Wij hebben die mogelijkheid met ons ruime assortiment en speciale uitvoeringen.

Vloer op maat van Gietvloer Den Haag

Een vloer die eenmaal ligt, moet niet alleen op het oog aan de wensen voldoen. Het is tevens belangrijk dat de functionele eigenschappen tot hun recht komen. Daarom krijgt u altijd een vloer op maat van Gietvloer Den Haag. Eerst bekijken wij met u welke type gietvloer het meest geschikt is. Factoren als belastbaarheid, comfort en functionaliteit zijn daarbij de uitgangspunten net als uiteraard het soort ruimte waar de vloer komt te liggen. Als het vloertype is gekozen, gaat het maatwerk verder. De genoemde aspecten komen ook hier weer bij aan bod. Is het bijvoorbeeld wenselijk dat de vloer stroef is? Of dienen er kleuraanduidingen of een commerciële uiting in de vloer te komen? Gietvloer Den Haag bespreekt alle wensen en stelt op deze manier een perfecte vloer op maat samen.

gietvloer

De gietvloeren van Gietvloer Den Haag zijn altijd:

  • Naadloos
  • Modern
  • Veilig
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsarm
  • In alle kleuren beschikbaar
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Op maat gemaakt

Toepassing vloeren door Gietvloer Den Haag

Er is sprake van een breed en gevarieerd toepassingsgebied bij de vloeren die Gietvloer Den Haag plaatst. Het eerste onderscheid is bijvoorbeeld al te maken tussen het voorzien in de vraag van particulieren en in de vraag van de zakelijke, commerciële en industriële markt. Wij voorzien woningen van eigentijdse en naadloze vloeren die comfortabel en warm, maar bovenal een uniek design hebben. Deze moderne vloeren passen wij zowel toe in nieuwbouw als in bestaande woonhuizen. Voor wat betreft de bedrijfsmatige markt geldt dat het toepassingsgebied nog veelzijdiger is. Zo brengt Gietvloer Den Haag met evenveel gemak vloeren aan in parkeergarages als in kantoren en in werkplaatsen als in winkels en showrooms.

Bedrijfsmatige gietvloer

Een bedrijfsmatige gietvloer is in vele situaties de beste keuze. Vooral omdat de vloeren van Gietvloer Den Haag naar veelzijdige wensen aan te passen zijn. Een strakke en industrieel ogende vloer in een hip kantoor? Geen probleem. Of wilt u uw kantoor een stijlvolle uitstraling geven? Ook daar hebben wij de geschikte vloer voor. Dat geldt ook voor vloeren die wij aanbrengen in parkeergarages, winkels, showrooms en fabrieken. Of in magazijnen, want ook daarvoor zijn de vloeren van Gietvloer Den Haag de beste keuze. In de zakelijke sector, maar ook in de industriële branche en in commercieel verband zijn onze gietvloeren naar ieders wens aan te passen. Bel maar eens voor een vrijblijvende afspraak dan vertellen wij u graag alle mogelijkheden.

Gietvloer voor woningen

Gietvloer boton

Een gietvloer is voor een woning een uitstekende keuze of het nu om nieuwbouw of bestaande bouw gaat. Het grote voordeel van de keuze voor een gietvloer is dat Gietvloer Den Haag deze in vrijwel de hele woning kan plaatsen. Bijvoorbeeld niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken en slaapkamers. Dat is mogelijk in dezelfde kleur of door iedere ruimte in huis van een andere kleur gietvloer te voorzien. Fijn comfort, warmte en praktisch gemak zijn de kenmerken die deze vloer met zich meebrengt en niet te vergeten natuurlijk de originele uitstraling vanwege het naadloze karakter.

Prijzen van gietvloeren in Den Haag

Er zijn veel consumenten die graag de prijzen mogen vergelijken om er verzekerd van te zijn niet teveel hoeven te betalen. De prijzen die Gietvloer Den Haag hanteert voor gietvloeren zijn in elk geval duidelijk en laten niets aan de verbeelding over. U ziet dan ook scherpe prijzen die op een eerlijke manier tot stand komen. Daarin zijn wij transparant, want de kosten krijgen vorm door met een aantal factoren rekening te houden. Zo berekenen wij het oppervlak in m2 en kijken wij naar het type gietvloer. Eventuele extra werkzaamheden zijn per project verschillend en die komen dan ook individueel tot stand. Bijvoorbeeld een dragende vloer die wij voorbewerken of antislip als toevoeging. Er zijn werkzaamheden die naar wens zelf door uit te voeren zijn om op de kosten te besparen. Bijvoorbeeld door zelf de dragende vloer voor te bewerken en deze te egaliseren als dat nodig mocht zijn.

Bijzondere gietvloeren

Gietvloer in een woning in Woerden

Alle gietvloeren van Gietvloer Den Haag zijn door de unieke samenstelling en kenmerken bijzonder te noemen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de schitterende betonlook vloeren die wij in het assortiment hebben. Of voor beton cire dat van uw interieur een stijlvolle omgeving maakt net als dat overigens geldt voor woonbeton. Heeft u al eens van het gemak van coatingvloeren gehoord als toepassing in de vorm van een bedrijfsvloer? Die verzorgen wij eveneens en wel voor een heel voordelige prijs. Een aantal van deze bijzondere vloeren krijgen hieronder een korte toelichting.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer geeft uw interieur een compleet ander aanzien met een levendig design. Deze comfortabele en naadloze vloer kenmerkt zich door het uiterlijk van verweven kleurtinten. Het is mogelijk om kleuren ook op een andere manier in betonlook vloeren te verwerken. Bijvoorbeeld door uw bedrijfslogo erin te verwerken of een originele tekst in het oppervlak op te nemen.

Woonbeton

Woonbeton is een van de unieke vloeren van Gietvloer Den Haag en kenmerkt zich door het bijzonder stijlvolle design. De uitstraling van de sfeer bepaalt u overigens zelf, want die is industrieel te maken met een grove look of verfijnd met een lichte verweving in de structuur. Deze vloer is overigens dikker dan een betonlook vloer of PU gietvloer. De samenstelling van het materiaal is net even anders net als de wijze van aanbrengen. Staat u voor de keuze voor een kleur? Gietvloer Den Haag heeft een breed aanbod met kleuren voor woonbeton en voorziet u uiteraard graag van advies.

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating heeft een hoge slijtvastheid, is vloeistofdicht en resistent voor chemicaliën en zware belasting. Deze combinatie van factoren maakt vloercoating in de eerste plaats geschikt voor een industriële setting. Werkplaatsen, garages, fabrieken, magazijnen en parkeergarages zijn daar voorbeelden van. Er is echter ook vloercoating die comfort biedt en meer geschikt is voor de toepassing in kantoren, showroom en winkels. Daarnaast is er met vloercoating een oplossing voor hernieuwen van bestaande kunststofvloeren in woningen. Gietvloer Den Haag voorziet hiermee in veelzijdige en efficiënte vloeroplossingen.

Nieuwbouw & Renovatie

Onze gietvloeren zijn geschikt voor de toepassing in nieuwbouw en renovatie. Speciaal voor nieuwbouwprojecten in Den Haag hanteren wij doorgaans aantrekkelijke kortingen. De nieuwbouwkorting voor gietvloeren varieert per nieuwbouwproject. Daarnaast is er een algemene burenkorting van toepassing voor nieuwbouwwoningen in Den Haag. Dat maakt het interessant om gezamenlijk met andere buren van een korting te profiteren. Op het gebied van renovatie met het aanbrengen van gietvloeren in bestaande woningen en bedrijfspanden zijn wij eveneens dé specialist.

Onderhoud

Het aanbrengen van allerlei soorten gietvloeren in Den Haag en omstreken is ons vak. Dat heeft er in de loop der jaren voor gezorgd dat er een uitgebreide expertise aanwezig is. Met de opkomst van gietvloeren is er eveneens sprake van vraag naar onderhoud. Onze kennis en ervaring is zo uitgebreid dat wij ook voor het onderhoud van gietvloeren inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld door reparaties uit te voeren, gietvloeren te vernieuwen of voor herstel van onder meer verkleuring te zorgen. Informeer gerust naar onze service voor het onderhoud van gietvloeren.

Gratis offerte van Gietvloer Den Haag

Heeft u interesse in een van de gietvloeren van Gietvloer Den Haag? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Die zenden wij u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen vijf werkdagen toe. Of wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze experts? Bel voor meer informatie of maak gelijk een afspraak met een onze expert die u in de showroom ontvangt. Showroombezoek is overigens uitsluitend op afspraak mogelijk.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl