Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Disclaimer

De informatie op de website van Coatingvloer.nl wordt zo zorgvuldig mogelijk weergegeven. Er kunnen zich echter situaties voordoen, waarin de informatie niet op een juiste manier of op een onvolledige manier wordt weergegeven. Coatingvloer.nl is niet verantwoordelijk indien informatie op deze website op enig moment onjuist of onvolledig blijkt te zijn. De beschikbare informatie wordt regelmatig bijgehouden en wijzigingen die betrekking hebben op de inhoud worden zonder kennisgeving aangebracht.

Auteursrechten

Bezoekers van deze website mogen op geen enkele wijze content van deze website openbaar maken, kopiëren, delen, voor commerciële doeleinden gebruiken of ter beschikking stellen aan derden zonder dat daarvoor eerst schriftelijke toestemming is verstrekt door Coating Vloer & Company.

Hyperlinks

Er wordt op deze website gebruik gemaakt van links. Coating Vloer & Company is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor informatie die beschikbaar wordt gesteld op websites waar via links op deze website naar verwezen wordt. Bovendien vloeit uit het vermelden van links naar andere websites niet automatisch voort dat Coating Vloer & Company instemt met de informatie, inhoud, diensten, beleid of producten die op de website waar een link naar is, vertoont wordt.

Privacyverklaring

De privacy van bezoekers is gewaarborgd en door gebruikers van deze website verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Verstrekte gegevens worden door ons niet aan derden ter beschikking gesteld zonder dat daar voorafgaand om toestemming is gevraagd.

Aansprakelijkheid

Coating Vloer & Company is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit een bezoek aan de website Coatingvloer.nl. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade die in een ander opzicht gerelateerd is aan het bezoek of gebruik van deze website. Verder sluit Coating Vloer & Company aansprakelijkheid uit met betrekking tot directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van informatie die via het bezoeken van deze website is verkregen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan