Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire Utrecht

Beton Cire is een traditionele en tegelijk een moderne toepassing van betonstuc die steeds populairder wordt. In steeds meer badkamers, woningen en winkels in Utrecht zien wij Beton Cire. Of u nou een oud kantoorpand heeft of juist een nieuwe Vinex woning, Beton Cire Utrecht maakt de ruimte af. Praktisch …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire Utrecht

Beton Cire is een traditionele en tegelijk een moderne toepassing van betonstuc die steeds populairder wordt. In steeds meer badkamers, woningen en winkels in Utrecht zien wij Beton Cire. Of u nou een oud kantoorpand heeft of juist een nieuwe Vinex woning, Beton Cire Utrecht maakt de ruimte af. Praktisch én stijlvol kunnen heel goed samen gaan. Lees gauw verder over de voordelen van Beton Cire.

Wat is Beton Cire precies?

Een ander woord voor Beton Cire is betonstuc. Betonstuc is van oorsprong een cementgebonden stuc die zelfs al door de Grieken en Romeinen werd gebruikt. Zij gebruikten dit onder andere om viaducten, bruggen en gebouwen af te werken. Beton Cire is in Frankrijk ontstaan vanuit deze cementgebonden stucsoort. Vandaar de Franse naam “beton ciré”.  De letterlijke vertaling hiervan is “gewreven beton”. Beton Cire wordt inderdaad ook met de hand aangebracht of gewreven. Hierdoor kan men de lijnen en tekenen van het materiaal bepalen. Bovendien is iedere wand of vloer van Beton Cire hierdoor uniek.

Robuust en elegant

Beton Cire is hoogwaardig materiaal wat voor schitterende effecten in het interieur zorgt. Het kan aangebracht worden als vloer, maar ook op een badkamerwand of open haard. Doordat Beton Cire de uitstraling van beton heeft, krijgt de ruimte direct een warme en natuurlijke sfeer. Toch is Beton Cire niet alleen robuust. Juist doordat het materiaal glad wordt afgewerkt, is Beton Cire tegelijk ook verfijnd en elegant. Deze tegenstelling geeft een spannend effect aan uw kantoorpand of woning.

beton cire utrecht

Praktisch en hygiënisch

Naast het schitterende design zijn er ook veel praktische redenen om voor Beton Cire te kiezen. Veel huishoudens in Utrecht hebben al ontdekt hoe onderhoudsvriendelijk een vloer van Beton Cire is. Dit komt omdat Beton Cire wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating. Deze zorgt ervoor dat vuil en stof wordt afgestoten. Bovendien kan de vloer hierdoor makkelijk worden schoongemaakt. Doordat een vloer van Beton Cire geen naden of kiertjes heeft, blijft er ook nergens stof of vuil achter. Dit maakt dat Beton Cire één van de meest hygiënische vloeren is.

Beton Cire toepassingen

Het onderhoudsvriendelijke karakter van Beton Cire maakt dat dit materiaal verschillende toepassingen kent. Coatingvloer.nl heeft jarenlang ervaring met het aanbrengen van Beton Cire vloeren in Utrecht. U kunt ons echter ook voor wanden of andere toepassingen benaderen. Zeker in de badkamer en keuken zien wij een toename van Beton Cire in Utrecht.

Beton Cire Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u extra cachet geven aan uw woning of kantoor? Beton Cire Utrecht is een mooie én praktische vloeroplossing. Wilt u meer weten of uitgebreid advies? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Liever eerst een indicatie van de kosten? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan een op maat gemaakte prijsopgave.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.