Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire Rotterdam

Beton Cire is in opmars. Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor Beton Cire. Niet zo gek, want Beton Cire is een natuurlijk en robuust materiaal wat een geweldige uitstraling heeft. Maar wist u dat Beton Cire ook in de badkamer wordt toegepast? En wist u dat dit zelfs bijzonder …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire Rotterdam

Beton Cire is in opmars. Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor Beton Cire. Niet zo gek, want Beton Cire is een natuurlijk en robuust materiaal wat een geweldige uitstraling heeft. Maar wist u dat Beton Cire ook in de badkamer wordt toegepast? En wist u dat dit zelfs bijzonder aantrekkelijk is? Coatingvloer.nl legt u uit waarom.

Een gevoel van luxe

Beton Cire wordt niet alleen als vloer in de badkamer toegepast, maar het materiaal kan ook toegepast worden op de wanden. Hierdoor kan Beton Cire makkelijk in een hele ruimte doorgetrokken worden. Dit is niet alleen handig, maar ook erg mooi. Doordat Beton Cire een natuurlijk materiaal is, ziet u de vloeiende tekenen en lijnen terug op de wand. Dit zorgt voor een rustiek aspect, wat zeker in de badkamer voor een luxe gevoel zorgt.

beton cire rotterdam

Beton Cire is vloeistofdicht

Toch is het prachtige uiterlijk van Beton Cire niet de enige reden. Beton Cire is namelijk volledig vloeistofdicht. Dit komt omdat Beton Cire badkamer wordt afgewerkt met impregnerende materialen en een waterafstotende coating. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat water uw vloer of wanden aantast.

Beton Cire is slijtvast

Beton Cire badkamer is gemaakt van slijtvast en krasbestendig grondstoffen. Het materiaal is dus duurzaam en kan tegen een stootje. Zeker in de badkamer is dit geen overbodige luxe.

Beton Cire is hygiënisch

Beton Cire is een van de meest hygiënische materialen voor in huis. Dit komt omdat Beton Cire badkamer een alkalische werking heeft. Alkalisch materiaal zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten aan de vloer of wanden. In de meeste gevallen worden deze zelfs afgeweerd. Ook resten van douchegel of zeep zullen zich niet aan het materiaal kunnen hechten. Hierdoor is Beton Cire dus een ideale toepassing voor in de badkamer.

Beton Cire is naadloos

Naast het feit dat Beton Cire alkalisch is, is Beton Cire ook nog eens volledig naadloos. In de badkamer betekent dat dat er geen voegen en kieren zijn. Vaak blijven vocht en schimmels achter in voegen. Met Beton Cire in de badkamer is dat verleden tijd. Dankzij de afwezigheid van voegen is de badkamer hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Meer weten over Beton Cire badkamer?

Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van Beton Cire in badkamers. Wij beantwoorden dan ook graag uw vragen of geven u advies over Beton Cire badkamer. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak in onze showroom. Liever eerst een idee van het kostenplaatje? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan bericht met een op maat gemaakte prijsopgave.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.