Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Antistatische vloercoating

Een antistatische vloercoating kan veel problemen voorkomen in ruimtes waar sprake is van statische ontlading. Personen en apparatuur kunnen namelijk worden beschermd tegen deze ontlading indien er sprake is van een antistatische vloercoating. Indien er schade aan elektronica of personen ontstaat, dan zijn de gevolgen uiteraard niet te overzien. Coatingvloer.nl biedt de gelegenheid om de juiste maatregelen te nemen om schade als gevolg van statische ontlading te voorkomen.

Antistatische vloercoating voor uiteenlopende toepassingen

Antistatische vloercoating is geschikt voor uiteenlopende toepassingen en de vloer is dan ook onder meer te vinden in de elektronicasector. Dat is echter niet de enige sector waarvoor de antistatische vloercoating geschikt is. Zo is het vloersysteem namelijk ook geschikt om aan te brengen in operatiekamers van ziekenhuizen. Uiteraard kan er met deze vloerafwerking door de specifieke afwerking en eigenschappen ook aan de overige strenge eisen voldaan worden die er in operatiekamers aan de vloer worden gesteld. Een ander voorbeeld van toepassing is de keuze voor deze vloer in de farmaceutische industrie.

Unieke kenmerken van antistatische vloercoating

Het meest kenmerkende van antistatische vloercoating is natuurlijk dat de statische ontlading op personen en apparatuur wordt voorkomen. Er zijn nog meer eigenschappen die zijn toe te schrijven aan antistatische vloercoating van Coatingvloer.nl, zoals het naadloze karakter de slijtvaste kenmerken en de mogelijkheid om rekening te houden met esthetische voorkeuren. Alle kleuren zijn namelijk in het kleurenpallet vertegenwoordigd dat Coatingvloer.nl u graag presenteert om een keuze uit te maken.

Advies bij samenstellen antistatische vloercoating

U kunt natuurlijk bij meerdere wensen en voorkeuren of eisen waar de antistatische vloercoating aan moet voldoen op advies rekenen van Coatingvloer.nl. Onze ervaren adviseurs weten precies wat er nodig is om aan uw wensen te voldoen bij het samenstellen van een antistatische vloercoating. Wilt u profiteren van de expertise? Dan kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Of wilt u zo snel mogelijk een offerte ontvangen? Die kunt u direct online aanvragen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.