Veel gestelde vragen over epoxyvloeren
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Veel gestelde vragen industrievloeren

Er komen vaak vragen binnen bij Coatingvloer.nl als het gaat om de industrievloeren die wij aanbieden. Het komt regelmatig voor dat dezelfde vragen worden gesteld en waar wij gemakkelijk een antwoord op kunnen geven. Daarom hebben wij deze vragen verzameld met de bijbehorende antwoorden die u hieronder kunt vinden. Voor specifieke vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of als het uiteraard niet het antwoord bij de veel gestelde vragen over industrievloeren heeft kunnen vinden.

In welke kleuren zijn industrievloeren beschikbaar?

De industrievloeren die wij in het aanbod beschikbaar hebben, zijn in vrijwel alle kleuren en zelfs kleurencombinatie te leveren. Er zijn standaard al tientallen kleuren beschikbaar. Mocht u geen geschikte kleur kunnen vinden uit deze mogelijkheden dan kunnen wij de gewenste kleur maken. Alle RAL- en NCS-kleuren zijn hiervoor beschikbaar. Het combineren van kleurtinten geeft overigens een levendig en natuurlijk effect.

Kan ik de industrievloer ook door Coatingvloer.nl laten aanbrengen?

Uiteraard. Coatingvloer.nl biedt niet alleen een breed assortiment met industrievloeren, maar levert en plaatst deze ook door heel Nederland. Wat dat betreft vindt u bij ons alles onder één dak. Een team van adviseurs, projectbegeleiders en applicatieteam zorgen ervoor dat u de industrievloer gerealiseerd krijgt, zoals u wenst.

Hoelang duurt het om een industrievloer aan te brengen?

Dat is erg afhankelijk van het type industrievloer. Een MMA vloer kent bijvoorbeeld een hele beperkte uithardtijd van twee uur. Een epoxy gietvloer wordt uit meerdere lagen opgebouwd. Elke laag kent een droogtijd. Het duurt dan ook meerdere dagen voordat de vloer belast kan worden. Bij vloercoating wordt een dunne laag aangebracht en deze is in vergelijking met een gietvloer dan ook sneller weer te belasten.

Hoe weet ik welke industrievloer voor mijn bedrijf het beste is?

Iedere industrievloer die wij beschikbaar hebben, wordt van ander materiaal gemaakt en in een of meerdere lagen opgebouwd. Elk materiaal beschikt over unieke eigenschappen en iedere industrievloer is weer anders geprijsd. Wij raden aan om op basis van de ruimte, gebruiksdoel, eisen en wensen een keuze te maken. Uiteraard kunnen wij met u in gesprek gaan om u advies te geven. Het is voor ons van net zoveel belang als voor u dat u de juiste keuze voor een industrievloer maakt. Wij komen tot de beste oplossing.

Kan de epoxy gietvloer aangebracht worden over een cementvloer?

Ja, het is mogelijk om de epoxy gietvloer over cement aan te brengen. Verder kan de gietvloer ook prima over anhydriet of beton worden aangebracht. Dit is bovendien niet alleen van toepassing op gietvloeren, maar ook op andere industrievloeren. Voor meer informatie kunt u overigens contact opnemen met Coatingvloer.nl.

Kan de industrievloer antislip worden gemaakt

Met betrekking tot de afwerking van industrievloeren bieden wij een verscheidenheid aan opties. Ten aanzien van het antislip maken van de vloer hebben wij meerdere antislipgradaties beschikbaar, zodat het oppervlak extra veilig gemaakt kan worden. Er zijn overigens meer speciale afwerkopties beschikbaar.

Moet ik ook onderhoud plegen aan de industrievloer?

Het plegen van groot onderhoud is bij een industrievloer niet echt nodig. Wel is het natuurlijk verstandig om het oppervlak regelmatig te reinigen. Dat kan met een zachte bezem, stofdoek, stofzuiger of als het om grote oppervlakken gaat bijvoorbeeld met een boenmachine. Voor iedere industrievloer die wij aanbrengen, verstrekken wij uiteraard een gedegen schoonmaakadvies.

Kan ik nu alvast een industrievloer bestellen voor mijn nieuwe werkplaats?

Het is zeker mogelijk om ruim van tevoren al een bestelling te plaatsen voor een nieuwe industrievloer die wij in de toekomst leveren en aanbrengen. Als het om een nieuwe ruimte gaat met een dekvloer dan kan bovendien de industrievloer al in een vroeg stadium aangebracht worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom is verschil in prijs per m2 bij industrievloeren?

Bij industrievloeren zijn er kleine en grote projecten die uitgevoerd worden. Bij de uitvoering van elk project zijn er een aantal standaardkosten waarmee rekening gehouden wordt. Een voorbeeld daarvan zijn transportkosten. De standaardkosten zijn altijd van toepassing ongeacht de omvang van het project. Voor de industrievloer die per m2 wordt aangebracht geldt dat er daardoor een voordeel ontstaat naarmate het oppervlak toeneemt. Overigens verschillen de prijzen per m2 ook met betrekking tot het soort industrievloer.

Hoelang gaan industrievloeren mee?

Industrievloeren gaan lang mee. Deze vloeren zijn namelijk speciaal ontworpen om een zware belasting aan te kunnen. Een industrievloer die op een normale manier wordt onderhouden qua schoonmaak en regulier wordt belast naar de maatstaven van de industriële sector gaat zeker meer dan tien jaar mee en kan wel vijftien tot twintig jaar meegaan. De exacte levensduur is verder afhankelijk van het type industrievloer en van het gebruik.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Coatingvloer.nl biedt u een vrijblijvende offerte aan die u online kunt aanvragen door het formulier in te vullen. Indien de gegevens zo nauwkeurig mogelijk invult, komen wij binnen vijf werkdagen met een passende prijsopgave.

Meer informatie

Mocht u advies wensen bij de keuze voor een industrievloer of een persoonlijke kennismaking op prijs stellen, dan kunt u ons bellen via 020 845 26 50. U kunt dan een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een vraag die u hier niet heeft zien staan of als u algemene informatie wenst te ontvangen over onze industrievloeren.

bel: 020 845 2650

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl