Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Zonnepanelen

We hebben 50 splinternieuwe zonnepanelen op het plat dak van ons bedrijfspand laten aanleggen. En daarmee hebben we weer een flinke stap gezet op onze route naar een duurzame bedrijfsvoering. Inmiddels wekken de zonnepanelen zelfs zoveel energie op dat we ook groene stroom aan onze buren kunnen leveren. Ook u kunt hiervan meeprofiteren als u onze showroom met uw elektrische auto bezoekt. Al onze klanten kunnen gratis bij ons laden.

Duurzaam ondernemen

Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk en werken hard aan een duurzame toekomst. Daarom hebben we bij Coatingvloer.nl een verduurzamingsplan waarmee we aan onze duurzaamheidstransitie werken. Daarin zijn allerlei duurzame oplossingen opgenomen, zoals een energieneutraal pand met behulp van zonnepanelen en onze warmtepomp. Maar ook duurzame produceren en ons assortiment milieuvriendelijke gietvloeren voor onze klanten horen daarbij. Bent u ook bezig met verduurzamen en duurzaam ondernemen? Ideeën en tips zijn altijd welkom.

Zonnepanelen opbrengst per maand

De opbrengst van zonnepalen is voor een groot deel afhankelijk van het aantal zonuren op een dag. Dat verschilt nogal per maand, maar als we de verwachte jaaropbrengst van onze zonnepanelen, dan kunnen we ook het gemiddelde per maand inschatten. Naast het aantal zonuren hebben ook het vermogen van de zonnepanelen, de hoeveelheid panelen en de locatie invloed op de maandelijkse opbrengst. We hebben 50 zonnepanelen op ons plat dak liggen en ieder paneel levert maximaal 370 Wattpiek per jaar. In Nederland hebben zonnepanelen een rendement van 85%. Met de volgende formule berekenen we de verwachte opbrengst per maand in kWh van onze zonnepanelen:

Aantal zonnepanelen x Wattpiek x 0,85 : 12 = 370 x 50 x 0,85 : 12 = 1.310 kWh per maand.

Wat levert een warmtepomp op?

Voor het verwarmen van ons bedrijfspand maken we hoofdzakelijk gebruik van een warmtepomp. Het rendement, ook wel bekend als Coëfficiënt Of Performance of COP, van de warmtepomp is eenvoudig te achterhalen. Bekijk het verschil tussen de hoeveelheid energie die de warmtepomp oplevert en de hoeveelheid energie die de warmtepomp verbruikt. Deze verhouding is bij onze warmtepomp 4 staat tot 1. Oftewel, de COP van onze warmtepomp is 4. Wat gelijk staat aan een rendement van 400%.

Hoe verduurzamen?

Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp voor verwarmen en koelen, duurzaam inkopen of het isoleren van uw bedrijfspand of woning. Er zijn vele manieren waarop bedrijven en particulieren kunnen bijdragen aan duurzaam ondernemen of een duurzaam leven. En vaak worden de investeringen voor dit soort aanpassingen ook nog eens financieel aantrekkelijk door subsidies en gunstige financieringsregelingen. En daarnaast verdienen de investeringen zichzelf terug door de enorme besparingen op stroom en gasverbruik. Zeker nu de energierekening zo hoog is. Weet u al wat u gaat doen voor een duurzamere wereld? Bekijk ook onze tips om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.