Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren Eindhoven

Gietvloer Eindhoven biedt u een uitgebreid assortiment met gietvloeren die perfect zijn om toe te passen in uw bedrijf of woning in Eindhoven. Ons assortiment sluit aan op hoge eisen die aan bedrijfsvloeren en woonvloeren gesteld worden. Daarbij komt ook nog dat de opties voor afwerk die Gietvloer Eindhoven biedt …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloeren Eindhoven

Gietvloer Eindhoven biedt u een uitgebreid assortiment met gietvloeren die perfect zijn om toe te passen in uw bedrijf of woning in Eindhoven. Ons assortiment sluit aan op hoge eisen die aan bedrijfsvloeren en woonvloeren gesteld worden. Daarbij komt ook nog dat de opties voor afwerk die Gietvloer Eindhoven biedt zeer divers zijn. Dat betekent dat wij voor vele situaties de beste vloeroplossing te bieden hebben, die bovendien ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn (bekijk onze gietvloer prijs pagina voor een prijsindicatie).

Vloeroplossing op maat bij Gietvloer Eindhoven

Er wordt een vloeroplossing op maat geboden door Gietvloer Eindhoven. Iedere situatie vereist een aanpak, waarbij er op projectniveau gekeken wordt naar de ruimte, gebruiksdoel en naar de persoonlijke wensen die u heeft als het gaat om de uitstraling. Er is een assortiment met vloeren beschikbaar, waarbij als eerste een keuze gemaakt kan worden voor het type materiaal. Daarna kunnen de gewenste afwerkopties gekozen worden, waarbij de adviseur van Gietvloer Eindhoven u van dienst kan zijn.

gietvloer Eiendhoven met hout

Aantrekkelijke prijzen bij Gietvloer Eindhoven

De prijzen zijn aantrekkelijk te noemen bij Gietvloer Eindhoven. U profiteert van een scherpe prijsstelling, waarbij uw woning of bedrijf in Eindhoven van een gietvloer voorzien wordt die een lange levensduur heeft. De aantrekkelijke prijzen worden overigens voor projecten met een grote omvang nog aantrekkelijker. Er kan door Gietvloer Eindhoven al snel een korting worden verstrekt die een progressief karakter heeft en verder kan oplopen. De korting is uiteindelijk afhankelijk van het totaaloppervlak.

Offerte aanvragen bij Gietvloer Eindhoven

Het aanvragen van een offerte is bij Gietvloer Eindhoven heel simpel. U vult namelijk online het aanvraagformulier in en maakt daarbij keuzes, zoals voor het type gietvloer dat u voor uw woning of bedrijf wenst. Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u deze online verzenden en ontvangt u binnen vijf werkdagen al een prijsopgave. Indien u vooraf advies wenst, is het mogelijk om de showroom van Gietvloer Eindhoven te bezoeken, waar u onze gietvloeren kunt bekijken en met onze adviseur in gesprek kunt gaan.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.