Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren Eindhoven

Gietvloer Eindhoven biedt u een uitgebreid assortiment met gietvloeren die perfect zijn om toe te passen in uw bedrijf of woning in Eindhoven. Ons assortiment sluit aan op hoge eisen die aan bedrijfsvloeren en woonvloeren gesteld worden. Daarbij komt ook nog dat de opties voor afwerk die Gietvloer Eindhoven biedt zeer divers zijn. Dat betekent dat wij voor vele situaties de beste vloeroplossing te bieden hebben, die bovendien ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn.

Vloeroplossing op maat bij Gietvloer Eindhoven

Er wordt een vloeroplossing op maat geboden door Gietvloer Eindhoven. Iedere situatie vereist een aanpak, waarbij er op projectniveau gekeken wordt naar de ruimte, gebruiksdoel en naar de persoonlijke wensen die u heeft als het gaat om de uitstraling. Er is een assortiment met vloeren beschikbaar, waarbij als eerste een keuze gemaakt kan worden voor het type materiaal. Daarna kunnen de gewenste afwerkopties gekozen worden, waarbij de adviseur van Gietvloer Eindhoven u van dienst kan zijn.

Aantrekkelijke prijzen bij Gietvloer Eindhoven

De prijzen zijn aantrekkelijk te noemen bij Gietvloer Eindhoven. U profiteert van een scherpe prijsstelling, waarbij uw woning of bedrijf in Eindhoven van een gietvloer voorzien wordt die een lange levensduur heeft. De aantrekkelijke prijzen worden overigens voor projecten met een grote omvang nog aantrekkelijker. Er kan door Gietvloer Eindhoven al snel een korting worden verstrekt die een progressief karakter heeft en verder kan oplopen. De korting is uiteindelijk afhankelijk van het totaaloppervlak.

Offerte aanvragen bij Gietvloer Eindhoven

Het aanvragen van een offerte is bij Gietvloer Eindhoven heel simpel. U vult namelijk online het aanvraagformulier in en maakt daarbij keuzes, zoals voor het type gietvloer dat u voor uw woning of bedrijf wenst. Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u deze online verzenden en ontvangt u binnen vijf werkdagen al een prijsopgave. Indien u vooraf advies wenst, is het mogelijk om de showroom van Gietvloer Eindhoven te bezoeken, waar u onze gietvloeren kunt bekijken en met onze adviseur in gesprek kunt gaan.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan