Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer Nederland

Gietvloer Nederland houdt in dit geval in dat wij overal in Nederland actief zijn met het leveren en aanbrengen van de mooiste en meest praktische naadloze vloeren. Gietvloer Nederland betekent ook dat zowel particulieren als bedrijven, organisaties en instellingen ons kunnen inschakelen om een nieuwe eigentijdse vloer te realiseren. Een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer Nederland

Gietvloer Nederland houdt in dit geval in dat wij overal in Nederland actief zijn met het leveren en aanbrengen van de mooiste en meest praktische naadloze vloeren. Gietvloer Nederland betekent ook dat zowel particulieren als bedrijven, organisaties en instellingen ons kunnen inschakelen om een nieuwe eigentijdse vloer te realiseren. Een vloer wordt in elke ruimte de basis waar alles op gebeurt. Dat betekent dat er met veel aspecten rekening gehouden moet worden.

gietvloer amsterdam

Gietvloer Amsterdam

Wij leveren gietvloeren door heel Nederland, dus ook in onze vestigingsplaats Amsterdam. Er liggen al diverse gietvloeren van Coating Vloer & Company in Amsterdam en omgeving.

Gietvloer Den Haag

Op zoek naar een gietvloer in de omgeving Den Haag? Ook dan bent u bij Coating Vloer & Company aan het juiste adres.

Gietvloeren Amsterdam

Voor top kwaliteit gietvloeren moet u in Amsterdam zijn! Bij Coating Vloer & Company, om precies te zijn. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

Gietvloeren Breda

Dat Coating Vloer & Company in Amsterdam gevestigd is, wil niet zeggen dat u voor gietvloeren in Breda niet bij ons kunt aankloppen. Wij leveren namelijk gietvloeren in heel Nederland!

Gietvloeren Den Bosch

Op zoek naar gietvloeren in Den Bosch? Coating Vloer & Company levert gietvloeren aan bedrijven en particulieren in het hele land, dus ook in Den Bosch.

Gietvloeren Eindhoven

U kunt bij ons ook terecht voor gietvloeren in Eindhoven. Het aanbrengen van gietvloeren in Eindhoven gebeurt ook door ons eigen professionele applicatieteam.

Gietvloeren Groningen

Gietvloeren in Groningen? Daarvoor moet u naar Amsterdam! Want Coating Vloer & Company levert topkwaliteit gietvloeren in heel Nederland, dus ook in Groningen.

Gietvloer Rotterdam

Bent u gevestigd in Rotterdam en op zoek naar een gietvloer? Dan is het goed om te weten dat Coating Vloer & Company uit Amsterdam gietvloeren levert in heel Nederland.

Gietvloer Utrecht

Een gietvloer voor uw kantoorpand of woning in Utrecht? Coating Vloer & Company levert hem graag! Doordat wij landelijk opereren, kunt u ook bij ons terecht voor een gietvloer in Utrecht.

Gietvloer Nederland voor doeltreffende toepassing

Gietvloer Nederland zorgt altijd voor een doeltreffende toepassing. Het assortiment gietvloeren is daarop afgesteld. Er kan bijvoorbeeld onderscheid gemaakt worden met betrekking tot het materiaal. Als het om kunsthars gaat, is er al een onderscheid tussen epoxy en polyurethaan. Daarnaast zijn er allerlei uitvoeringen van gietvloeren en kunt u deze geheel op maat, naar de benodigde eigenschappen die de ruimte en het gebruiksdoel eraan stellen, laten maken door Gietvloer Nederland.

Gietvloer Nederland voor professionaliteit en kwaliteit

De ervaring die in het verleden is opgedaan en de altijd actuele kennis over nieuwe ontwikkelingen bieden Gietvloer Nederland de basis om professioneel te werk te gaan en de beste kwaliteit te bieden. Dat is niet alleen ons streven, maar wordt iedere keer ook weer in de praktijk gebracht. De adviseurs van Gietvloer Nederland denken met u mee en houden met aspecten rekening waar u misschien niet eens een moment aan heeft gedacht. De professionaliteit en kwaliteit is in alle gelederen van ons bedrijf aanwezig.

Vloerenaanbod van Gietvloer Nederland

Het vloerenaanbod van Gietvloer Nederland wordt gepresenteerd in een riante showroom, waar u van harte welkom bent om kennis te maken met alle opties die er geboden worden. Uiteraard kunt u tijdens uw bezoek rekenen op een gedegen advies bij het maken van een keuze uit het aanbod met vloeren van Gietvloer Nederland. Maakt u even een afspraak als u langs wilt komen? De showroom is namelijk alleen geopend op afspraak.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.