Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire Breda

Beton Cire werd al eeuwen geleden gebruik om viaducten en bruggen af te werken, maar tegenwoordig zien we het gewreven en gewaxt beton vooral in huis. Beton Cire wordt gemaakt van natuurlijke materialen en het heeft een robuuste uitstraling. Omdat Beton Cire met de hand wordt aangebracht heeft het een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire Breda

Beton Cire werd al eeuwen geleden gebruik om viaducten en bruggen af te werken, maar tegenwoordig zien we het gewreven en gewaxt beton vooral in huis. Beton Cire wordt gemaakt van natuurlijke materialen en het heeft een robuuste uitstraling. Omdat Beton Cire met de hand wordt aangebracht heeft het een authentieke look. Beton Cire is zowel populair als vloer of als wandafwerking. Zo ook in Breda!

De praktische voordelen van Beton Cire

Beton Cire is een schitterend materiaal en veel mensen kiezen voor Beton Cire om de mooie uitstraling dat het heeft. Maar Beton Cire heeft ook verschillende praktische voordelen. Zo wordt Beton Cire afgewerkt met een beschermlaag waardoor het vochtwerend is. Hierdoor kan Beton Cire ook in de badkamer worden geplaatst. Zelfs als douchewand of als afwerking van een bad. Daarnaast heeft Beton Cire een alkalische werking, waardoor bacteriën gedood worden. Ook is een vloer of wand van Beton Cire volledig naadloos. Al deze kenmerken samen maken Beton Cire erg hygiënisch.

Diverse toepassingen met Beton Cire

Beton Cire wordt op allerlei manieren toegepast. Wij zijn specialist in het aanbrengen van Beton Cire vloeren. Een Beton Cire vloer staat in de gehele woning prachtig. Omdat Beton Cire vochtwerend is, is het ook geschikt als vloer in de badkamer, het toilet en de keuken. Maar we zien Beton Cire ook steeds vaker als wandafwerking of als aanrechtblad. U kunt ons ook benaderen voor andere afwerkingen met Beton Cire. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

betonvloer keuken mooi

Beton Cire offerte

Bent u benieuwd naar de Beton Cire prijs? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u binnen een werkdagen een op maat gemaakte offerte toe.

Een vloer van Beton Cire in Breda

Woont u in Breda en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Coatingvloer.nl brengt in heel Nederland vloeren aan. Wij komen graag naar u toe! Ons team van ervaren vloerleggers heeft uitstekende kennis van Beton Cire en daarom kunnen wij hoge kwaliteit leveren. U heeft bij ons de keuze uit diverse kleuren Beton Cire. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam voor een kennismaking. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. In de showroom kunt u de diverse kleuren bekijken en geven we u uitgebreid advies.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.