Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire Breda

Beton Cire werd al eeuwen geleden gebruik om viaducten en bruggen af te werken, maar tegenwoordig zien we het gewreven en gewaxt beton vooral in huis. Beton Cire wordt gemaakt van natuurlijke materialen en het heeft een robuuste uitstraling. Omdat Beton Cire met de hand wordt aangebracht heeft het een authentieke look. Beton Cire is zowel populair als vloer of als wandafwerking. Zo ook in Breda!

 

De praktische voordelen van Beton Cire

Beton Cire is een schitterend materiaal en veel mensen kiezen voor Beton Cire om de mooie uitstraling dat het heeft. Maar Beton Cire heeft ook verschillende praktische voordelen. Zo wordt Beton Cire afgewerkt met een beschermlaag waardoor het vochtwerend is. Hierdoor kan Beton Cire ook in de badkamer worden geplaatst. Zelfs als douchewand of als afwerking van een bad. Daarnaast heeft Beton Cire een alkalische werking, waardoor bacteriën gedood worden. Ook is een vloer of wand van Beton Cire volledig naadloos. Al deze kenmerken samen maken Beton Cire erg hygiënisch.

 

Diverse toepassingen met Beton Cire

Beton Cire wordt op allerlei manieren toegepast. Wij zijn specialist in het aanbrengen van Beton Cire vloeren. Een Beton Cire vloer staat in de gehele woning prachtig. Omdat Beton Cire vochtwerend is, is het ook geschikt als vloer in de badkamer, het toilet en de keuken. Maar we zien Beton Cire ook steeds vaker als wandafwerking of als aanrechtblad. U kunt ons ook benaderen voor andere afwerkingen met Beton Cire. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

beton cire Breda

Beton Cire offerte

Bent u benieuwd naar de Beton Cire prijs? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u binnen een werkdagen een op maat gemaakte offerte toe.

 

Een vloer van Beton Cire in Breda

Woont u in Breda en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Coatingvloer.nl brengt in heel Nederland vloeren aan. Wij komen graag naar u toe! Ons team van ervaren vloerleggers heeft uitstekende kennis van Beton Cire en daarom kunnen wij hoge kwaliteit leveren. U heeft bij ons de keuze uit diverse kleuren Beton Cire. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam voor een kennismaking. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. In de showroom kunt u de diverse kleuren bekijken en geven we u uitgebreid advies.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan