Epoxy coatingvloer: duurzame bescherming – Coatingvloer.nl
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

Epoxy coatingvloer

Een epoxy coatingvloer is een ijzersterke keuze en tevens een budgetvriendelijke oplossing als alternatief voor de gietvloer van hetzelfde kunststof. Een epoxy coatingvloer heeft veel sterke eigenschappen en is daardoor onder meer geschikt voor toepassing in de industriële sector. De krachtige kenmerken zorgen er bijvoorbeeld voor dat mechanische en chemische belasting geen enkel probleem vormen. Daar is dit type vloer juist perfect voor net als dat er gerekend kan worden op een slijtvaste laag en uitstraling naar wens.

epoxygietvloer-als-industriele-vloer

Epoxy coatingvloer voor duurzame bescherming

Een kale ondergrond is in geen enkele ruimte ideaal. Denk maar eens aan beton dat niet voorzien is van een beschermende laag. Er kan vocht indringen en dat laat lelijke plekken achter. Het schoonmaken van een kale ondergrond is bovendien een helse taak. Niet in de laatste plaats doordat stof en vuil zich snel hechten. Bij de keuze voor een epoxy coating kiest u voor de beste oplossing, waarmee verschillende problemen worden aangepakt. De beschermende werking van epoxy coating tegen vocht en vuil in combinatie met het naadloze karakter maakt de vloer extra onderhoudsvriendelijk.

Epoxy coatingvloer met technische afwerking

Esthetisch gezien kan de ruimte waarin een epoxy coatingvloer wordt aangebracht er enorm van opknappen. Dat kan een belangrijke reden zijn om voor deze naadloze en voordelige vloervariant van Coatingvloer.nl te kiezen. Een andere belangrijke reden is dat er veel mogelijk is als het gaat om technische en praktische kenmerken die aan een epoxy coatingvloer toegevoegd kunnen worden. Antislip en geluiddemping zijn daar prima voorbeelden van, maar er is nog veel meer mogelijk, zodat een afwerking op maat altijd te realiseren is.

Kleuropties bij epoxy coatingvloer

Een epoxy coatingvloer leent zich perfect om met kleuren te werken. In bepaalde ruimtes kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn dat er een boodschap wordt overgebracht, zoals in parkeergarages waar de weg gewezen kan worden met pictogrammen, pijlen en belijning. Of in grote fabrieken en magazijnhallen, maar ook in showrooms waar kleuren een onderscheidende werking kunnen hebben, biedt een epoxy coatingvloer uitkomst. U kunt bellen voor een afspraak als u naar de showroom wenst te komen om kennis te maken met alle opties.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl