Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Brochure

U kunt hier een brochure naar keuze downloaden. We bieden u verschillende brochures voor uiteenlopende situaties. Hierin kunt u informatie vinden over de toepassing, eigenschappen, voordelen en unieke kenmerken van onze vloeren. Mocht u naar aanleiding van het lezen van de brochure nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Brochure

U kunt hier een brochure naar keuze downloaden. We bieden u verschillende brochures voor uiteenlopende situaties. Hierin kunt u informatie vinden over de toepassing, eigenschappen, voordelen en unieke kenmerken van onze vloeren. Mocht u naar aanleiding van het lezen van de brochure nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u onze vloeren graag in het echt bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Onze laatste projecten

Lees meer over onze recente projecten op onze nieuwspagina. Of scrol op uw gemak door onze galerij en bekijk de foto’s van de door ons aangebrachten vloeren.

woonbrochure 2021

Woonbrochure 2024

Laat u inspireren door onze mooiste projecten

Bent u aan het oriënteren op een gietvloer? We heten u van harte welkom bij Team Coatingvloer. Blader door onze nieuwste brochure heen voor een eerste kennismaking met de gezichten achter ons bedrijf. Indien u een goed gevoel bij ons bedrijf heeft, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak in onze showroom in Amsterdam. In onze showroom ontdekt u verschillende typen gietvloeren en kleuren. Daarnaast begeleidt een van onze deskundigen u in uw keuze op zowel het technische, als het esthetische vlak.

Industriebrochure 2021

De mogelijkheden waren nog nooit zo breed

Ontdek de mogelijkheden voor een gietvloer in uw kantoor, magazijn of garage. In onze brochure vindt u voorbeelden van een aantal van onze projecten van het afgelopen jaar. Op deze manier krijgt u een beter beeld van een gietvloer in uw bedrijf. Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. We helpen u graag verder en vertellen u ter plekke meer over de mogelijkheden.

woonbrochure 2020

Woonbrochure 2020

Ontdek de laatste woontrends

Met deze brochure kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer en leert u ons bedrijf beter kennen. Heeft u interesse in een gietvloer of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze vloeren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar hier onze vloeren op groot formaat. In de showroom hebben we de Gietvloer inspiratie brochure voor u klaarliggen zodat u hem ook mee naar huis kan nemen.

Industriebrochure 2018

De ideale basis voor de industrie

Een gietvloer is een perfecte bedrijfsvloer. In de brochure leest u er meer over. Heeft u interesse in een gietvloer voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ervaar onze vloeren op groot formaat. Deze brochure hebben we in de showroom ook voor u klaarliggen.

Open de brochure

Meer informatie

Heeft u na het lezen over Coatingvloer en het zien van de foto’s meer vragen, of wilt u graag de vloeren in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom! Hier vertellen we u graag meer over onze vloeren. Wij nemen graag de tijd voor u en daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, of vraag eerst een offerte aan.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.