Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloer inspiratie

Vloer inspiratie: gietvloeren, interieur en woonideeën

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Uw vloer kiest u tegenwoordig niet meer alleen op basis van uiterlijke kenmerken. Ook duurzaamheid speelt een grote rol bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Leg een goede basis voor uw interieur en woonwensen. In dit artikel zetten we onze populairste artikelen om vloer inspiratie op te doen op een rij. Ontdek welke kleur en welk materiaal het beste bij uw woonstijl past, leer meer over verschillende soorten gietvloer en volg de praktische inrichtingsadviezen.

Kleuren en vloer inspiratie

Kleur doet veel voor het humeur, maar ook voor het interieur. Gevoel en kleuren zijn sterk met elkaar verbonden en dit werkt door in interieurstijl. Daarnaast kunt u met een lichte kleur vloer voor een ruimtelijk gevoel zorgen en de lichtweerkaatsing versterken, waardoor u meer licht uit dezelfde lichtbron haalt. Een lichte vloer werkt dus verhelderend. Andersom werkt een donkere vloer juist enigszins verduisterend en zet u hiermee en intieme sfeer neer. Doe vloer inspiratie op en ontdek alles over kleur in uw interieur.

Vloer ideeën: soorten gietvloeren

Welke gietvloer past het beste bij uw woonstijl? Voor u een vloer uitkiest wilt u natuurlijk vloer inspiratie opdoen, want de ene soort gietvloer is de andere niet. Ze verschillen in eigenschappen, deze kwaliteiten lopen zodanig uiteen dat de ene gietvloer zeer geschikt is voor een woonhuis, terwijl de andere perfect is voor de industriële sector. Naast deze eigenschappen zijn er ook verschillen in uiterlijke kenmerken tussen bijvoorbeeld de PU gietvloer en Design Betonvloer. Lees meer vloer ideeën over soorten gietvloeren.

Vloer inspiratie: vloerkleden

Uiteraard is in eerste instantie een nieuwe vloer in huis het meest belangrijk en daarna volgt pas de aankleding van de vloer. Toch verdient onderdeel van de inrichting de nodige aandacht. Vloerkleden komen in alle stijlen, materialen en maten. Van het Perzische tapijt tot duurzame sisal vloerkleden. Hoe gaat u uw nieuwe vloer aankleden? Doe vloer inspiratie op en lees meer over vloerkleden: kunst op de vloer.

Inrichtingstips voor vloeren in huis

Het uitzoeken van een nieuwe vloer in huis is een belangrijke stap, maar ook de muren verdienen aandacht en vergeet ook het meubilair niet. Er komt een hoop kijken bij het inrichten van uw woning. Volg deze praktische tips voor het samenstellen van uw interieur op. Huis inrichten in 6 praktische tips: van moodboards, tot plattegronden en het uitzoeken van de vloer.

Vloer inspiratie voor de badkamer

Een landelijke badkamer, een industriële badkamers of een luxe thuisspa. Welke badkamerstijl houdt u van? Voor al deze verschillende stijlen is de betonlook vloer een uitstekende keuze. Naast het mooie uiterlijk van de betonlook, zijn deze vloeren ook erg praktisch omdat ze weinig onderhoud nodig hebben. Bovendien kunt u een egale betonlook vloer makkelijk schoonmaken. Is de betonlook badkamer iets voor u? Doe vloer ideeën op voor de badkamer.

Nieuwe vloer en duurzaam wonen

Als u een nieuwe vloer laat aanleggen is het een simpele stap om ook de vloerisolatie aan te laten pakken. Met een goed geïsoleerde vloer bespaart u op uw energierekening en levert u een bijdrage aan een duurzamere wereld. Ook hiervoor kunt u vloer inspiratie opdoen bij Coatingvloer. Lees verder over duurzaam wonen: vloerisolatie voor warmtebehoud.

Vloer inspiratie bij Coatingvloer

Als u nog geen keuze hebt kunnen maken voor een nieuwe vloer in huis, dan kunt u op onze inspiratie-pagina terecht voor vele keuze hulpen, tips en vloer ideeën. Bent u er al wel over uit welke vloer u thuis laat leggen? Druk op de knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte opvragen

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.