Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

IJgenwijs IJburg

Licht, lucht en ruimte in IJgenwijs

De oplevering van het groene nieuwbouwproject IJgenwijs komt eraan. In augustus is het zover. IJgenwijs is een van de bijzondere projecten op het centrale eiland van IJburg. Deze 34 unieke appartementen met veel karakter worden licht en duurzaam. En daarmee past het project IJgenwijs perfect bij de verdere vormgeving van het Centraaleiland. Bent u de gelukkige eigenaar van een van deze unieke woningen? Gefeliciteerd!

Bij Coatingvloer.nl profiteert u van volledig projectbegeleiding van A tot Z voor hoge kwaliteit, duurzame gietvloeren.

IJgenwijs: een oase van rust

Het bijzondere aan Centraaleiland is dat de wijk autoluw wordt en grote voorrang geeft aan fietsers en voetgangers. Die keuze heeft veel invloed op het gevoel van rust en ruimte in de wijk. Het is straks heerlijk wonen in IJgenwijs. Omringd door water en groen biedt IJgenwijs een oase van rust. De nieuwbouwwoningen krijgen grote raampartijen die zorgen voor een veel licht, lucht en een aangename openheid.

Een lichte of een donkere kleur gietvloer?

De kleur van een gietvloer is niet alleen bepalend voor de uitstraling, maar heeft ook invloed op de ruimte waar u de gietvloer laat leggen. De kleur van de gietvloer draagt onder andere bij aan de hoeveelheid lichtopbrengst in een ruimte. Veel mensen nemen daarom de kleur van hun vloer mee als onderdeel van hun lichtplan. Een lichte vloer versterkt het licht, waardoor u nog meer profijt heeft van het licht en de openheid van uw woning in IJgenwijs. Daarnaast laat een lichte gietvloer de ruimte groter lijken. Aangezien uw woning al veel natuurlijk lichtinval heeft kunt u ook voor een donkere kleurnuance kiezen. In de slaapkamer kunt u bijvoorbeeld een aangename, intieme sfeer creëren met een donkere gietvloer.

Duurzame gietvloer in nieuwbouw

Duurzaam leven is belangrijk. Bij Coatingvloer.nl streven we ernaar onze eigen impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. We willen u ook graag helpen met verduurzamen. Daarom hebben we een milieuvriendelijke gietvloer ontwikkeld. Onze PU Gietvloer Green Line beperkt de CO₂-uitstoot tot een minimum, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de gietvloer. Deze licht elastische, comfortabele vloer wordt duurzaam geproduceerd en is leverbaar in ruim 3.000 kleurnuances.

Burenkorting

Samenwerken met uw buren loont. Als u en uw buren samen een gietvloer bij ons aanschaffen, dan ontvangt u een gunstige burenkorting van ons. Hoe meer vierkante meters, hoe hoger de korting. Om gebruik te maken van dit aanbod hoeft u niet dezelfde vloer als uw buren te kiezen. U bepaalt nog steeds zelf het volledige ontwerp van uw gietvloer. Profiteer nu van de burenkorting van Coatingvloer.nl en laat uw prijs berekenen.

Prijsopgave en contact

Meer weten over gietvloeren of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op met een van onze gietvloerspecialisten. Als uw buren hun gietvloer ook bij ons aanschaffen, berekenen we een mooie korting op de prijs per vierkante meter. Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam om ons volledige aanbod gietvloeren te bekijken.

Gratis prijsberekening Bel: 020 845 2650

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.