Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Gietvloer nieuwbouw
Gietvloer nieuwbouw

Gietvloer nieuwbouw

Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning? Gefeliciteerd! U gaat een leuke en spannende tijd tegemoet. Een tijd waarin u veel keuzes moet maken, van de inrichting van de badkamer en keuken tot een lichtplan. En natuurlijk gaat u op zoek naar de perfecte vloer. Een prachtige gietvloer van Coatingvloer.nl is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en leverbaar in alle Sikkens, RAL- en NCS-kleuren.

 • Nieuwbouw gietvloer in 5 dagen aanbrengen
 • Aangebracht door ervaren vakmensen
 • Groot aanbod gietvloeren
 • Alle gietvloeren bekijken in onze showroom
 • Gietvloeren op maat voor iedere gelegenheid

 

Soorten gietvloeren in nieuwbouw

Designvloeren Populairste toepassing Belangrijkste eigenschap Samenstelling Aantal kleuren Laagdikte Vloerverwarming Prijs €/m2
PU Gietvloer GreenLine Gehele woning Meest comfortabel 100% polyurethaan 3000 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 60,00
Design Betonvloer Benedenverdieping Industriële uitstraling 10% polyurethaan en 90% beton 60 5,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 73,00
Woonbeton Benedenverdieping Comfort & design 10% polyurethaan en 90% beton 30 5,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 73,00
Beton Cire Sanitaire ruimtes Prachtige schakeringen 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 73,00
Microcement Sanitaire ruimtes Ook voor wanden 20% polyurethaan en 80% beton 30 2,0 mm – 3,0 mm Vanaf € 73,00
Grindvloer Kantoor Karakteristiek 78% grind en 12% epoxy 40 4,0 mm – 6,0 mm Vanaf € 24,00

Een gietvloer is een populaire vloerkeuze voor veel nieuwe huiseigenaren. En dat is niet voor niks, want een gietvloer is een toekomstbestendige en duurzame vloeroplossing die goed samengaat met vloerverwarming. Wilt u ook jarenlang woonplezier van uw vloer? Lees snel verder over de kansen die een gietvloer in nieuwbouw biedt.

Welke gietvloer in nieuwbouw?

De voordelen van een gietvloer in nieuwbouw zijn groot, maar welke gietvloer is nou het meest geschikt voor uw nieuwbouwwoning? Volg het onderstaande stappenplan om te achterhalen uit welke vloertypes geschikt zijn voor uw nieuwbouwproject.

1. In welke ruimte komt de gietvloer te liggen?

Het gebruik van de ruimte heeft invloed op de keuze van de gietvloer. De ene soort gietvloer is zeer geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. U kunt zelfs de muren van uw badkamer en toilet met beton ciré of microcement laten afwerken. Onze PU Gietvloer Green Line biedt veel comfort biedt in combinatie vloerverwarming en is een favoriet voor woonkamers, slaapkamers en werkkamers. Wilt u een van uw kamers als thuisgym inrichten dan kunnen we de vloer voorzien van een antislip toplaag.

2. Een gietvloer met of zonder vloerverwarming?

Sommige gietvloeren gaan beter samen met vloerverwarming dan andere. Om optimaal rendement van uw vloerverwarming te behalen adviseren we u onze duurzame gietvloeren, de design betonvloer of de PU Gietvloer Green Line.  De warmtegeleiding van deze twee soorten gietvloer is optimaal. Heeft u geen vloerverwarming, dan kunt u zich ook op de rest van ons gietvloer aanbod richten, zoals woonbeton, microcement of een grindvloer.

3. Uiterlijke vormgeving van gietvloer nieuwbouw

Neemt u de inrichting van uw vorige woning mee naar dit nieuwe project of begint u met een schone lei? Met een gietvloer kunt u in ieder geval alle kanten op. Wat uw interieurwensen ook zijn, wij helpen u bij het realiseren van uw droomhuis. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons in de showroom langskomen.

Gietvloer nieuwbouw: onze expertise

In een paar jaar tijd is de gietvloer een razend populaire vloer geworden. Maar hoe komt dat eigenlijk? Gietvloeren zijn vooral geliefd omdat de vormgeving, afwerking en kleur veel variatie biedt. Daarnaast is het een vloer die weinig onderhoud nodig heeft waardoor u weinig tijd kwijt bent aan schoonmaken. Een gietvloer is dus perfect voor een druk bestaan.

Door onze jarenlange gietvloer nieuwbouw ervaring zijn onze vakmensen geoefend in het aanbrengen van een gietvloer in nieuwbouw en mogen wij onszelf terecht experts in ons vakgebied noemen.

Gietvloer nieuwbouw ervaringen

De ervaring leert dat gietvloeren in nieuwbouw veel voordelen hebben. Daarnaast merken we dat aannemers en projectmanagers vaak een gietvloer in nieuwbouw adviseren. Zij houden zich op dagelijkse basis bezig met nieuwbouwprojecten en zij baseren hun advies op veelvuldige gietvloer nieuwbouw ervaringen. Kijk ook op onze pagina met gietvloer ervaringen als u meer wil weten over gietvloer nieuwbouw ervaringen van klanten die u voor gingen.

Nieuwbouw gietvloer prijs m2

Wat kost een gietvloer in nieuwbouw? Zodra we al uw wensen op een rijtje hebben gezet kunnen we de exacte prijs van uw gietvloer bepalen. Om u alvast een indicatie te geven: de prijs van onze goedkoopste gietvloer ligt tussen de € 24,- en € 41,- per vierkante meter. Bekijk voor een compleet beeld ons gietvloer prijsoverzicht.

Vraag direct een gratis prijsberekening op om direct meer informatie te krijgen over de gietvloer prijs. Binnen 1 werkdag ontvangt u de vrijblijvende prijsopgave.

Bekijk alle gietvloerprijzen Gratis prijsberekening

Korting op gietvloer nieuwbouw

Hoe meer vierkante meters gietvloer we in uw nieuwbouwproject aanbrengen, hoe hoger de korting. Dat geldt niet alleen voor de vierkante meters in uw eigen woning, als uw buren ook voor een gietvloer kiezen dan tellen die meters ook mee. Dit is de zogenaamde burenkorting die we aanbieden. Vanzelfsprekend kiest u onafhankelijk van uw buren een type, kleur en afwerking voor uw gietvloer. Bij het berekenen van de korting kijken we alleen naar het totale aantal vierkante meters. Laat uw prijs samen berekenen en profiteer met uw buren van projectkorting op een gietvloer.

Gietvloer nieuwbouw inspiratie

De opleverdatum van uw nieuwbouwwoning komt steeds dichterbij en het is tijd om het plan voor de vloeren definitief te maken. Een groot deel van onze particuliere klanten ging u voor en koos voor een gietvloer in hun nieuwbouwhuis. Wilt uw weten wat voor hen doorslaggevend was of gewoon nog wat inspiratie over een gietvloer in nieuwbouw opdoen voor u de knoop doorhakt? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Regio’s waarin wij werkzaam zijn

Coatingvloer.nl levert uw gietvloer in nieuwbouw in heel Nederland. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van onze ervaring met nieuwbouwprojecten. Voor een persoonlijk advies en een aanbod op maat neemt u contact met ons via info@coatingvloer.nl op of vraagt u online een offerte bij ons op.

Omgeving Amsterdam

 • Nieuwbouw Amsterdam
 • Nieuwbouw Almere
 • Nieuwbouw Amersfoort
 • Nieuwbouw Haarlem
 • Nieuwbouw Amstelveen
 • Nieuwbouw Weesp

Omgeving Rotterdam

 • Nieuwbouw Rotterdam
 • Nieuwbouw Leiden
 • Nieuwbouw Zoetermeer
 • Nieuwbouw Barendrecht
 • Nieuwbouw Capelle Aan Den IJssel
 • Nieuwbouw Alphen Aan Den Rijn

Omgeving Utrecht

 • Nieuwbouw Utrecht
 • Nieuwbouw Zeist
 • Nieuwbouw Maarssen
 • Nieuwbouw Woerden
 • Nieuwbouw Hilversum
 • Nieuwbouw Nieuwegein

We maken graag een afspraak met u om langs te komen in onze showroom in Amsterdam. Parkeer direct voor de deur. Dan kunt u al uw vragen stellen aan onze experts en direct alle opties voor een gietvloer nieuwbouw bekijken en ervaren. We adviseren u over de best passende nieuwbouw gietvloer die bij uw behoeften aansluit. Daarnaast krijgt u direct een indruk van ons kleuraanbod.

Verzakken nieuwbouwwijken?

Nieuwbouw staat vaak in een omgeving die kort daarvoor onbebouwde grond of weiland was. Wanneer de bodem niet eerder bebouwd is, is de ondergrond relatief zacht en ‘luchtig.’ Tijdens het afgraven van de bodem en het heien begint het proces dat de grond in elkaar drukt. Na de bouw en oplevering van nieuwe woningen gaat dit inzakken van de bodem nog even door. In principe merkt u hier weinig tot niets van. Vooraf houdt de bouwer rekening met een bodemdaling. In dertig jaar tijd daalt de grond nog ongeveer 20 centimeter. Deze daling betekent echter wel dat u binnen- en buitenshuis met een werkend gebouw te maken krijgt.

Nieuwbouw gietvloer scheuren en werken

Bij nieuwbouwprojecten gaan de zorgen van onze klanten meestal over de kans op werken en daarmee ook scheuren van de gietvloer. Voor het stugge materiaal van cementgebonden gietvloeren is dit vooral een belangrijke factor om rekening mee te houden. Onze lichtflexibele gietvloeren, zoals de eco-vriendelijke Blending Nature of de PU Gietvloer Green Line, hoeft u zich geen zorgen te maken over scheurvorming. Daarom heeft dit type gietvloer vaak de voorkeur in een nieuwe koopwoning.

Opstookprotocol aanrader voor nieuwbouwprojecten

Veel nieuwbouwprojecten verwarmen (en koelen) enkel met vloerverwarming. Met het protocol voor het opstoken van de vloerverwarming verhoogt u de temperatuur geleidelijk, in stappen. Dit is goed voor zowel uw vloerverwarming als om de kans op scheuren in uw nieuwe gietvloer te voorkomen. Wij raden u altijd aan om het opstookprotocol uit te voeren na het aanleggen van een nieuwe gietvloer in uw koopwoning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem voor meer informatie en advies over nieuwbouw en gietvloeren telefonisch contact met ons op via 020 845 2650. Wilt u direct een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen 1 werkdag sturen wij u een voorstel op maat.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.